Aludhat párnán a 3.5 éves gyerek?
Figyelt kérdés
Több anyuka mondta ő még nem engedi éjszakára a nagy párnát ennyi idős gyerekének mert fél hogy baj történhet.
Szerintetek?
Kislányom annyira szeretne párnán aludni, még el alszik, és utána amíg én fent vagyok addig hagyom neki a párnát de utána ki viszem a feje alól, de sokkal jobban alszik ha van neki párna
jún. 20. 21:18
1/11 anonim válasza:
Nekem az 1,5 éves is azon alszik. Sokszor még együtt alszunk, és túr le engem mindig a párnámról. Én meg nem fogom kihúzni a feje alól. Úgyhogy inkább kapott egy sajátot.
3/11 anonim válasza:
Szerintem az oviban is van már párnájuk nem?
5/11 anonim válasza:
Aki nem párnán alszik, az hol? Nyuszin vagy macin?
7/11 anonim válasza:
Fiam elso hettol kezdve parnan alszok mert reflux + bukos volt. Persze a parna a korahoz hasonloan nagyobb lett.
Nem is ertem, hogy ennyi idos gyerek, hogy alszik parna nelkul?
8/11 anonim válasza:
Persze, az enyém is rég párnán aludt.
Mondjuk kispárna volt sokáig, de az szerintem mindegy.
9/11 anonim válasza:
Már egy éves korától párnán alszik a fiam
10/11 anonim válasza:
2 éves a fiam, ő is párnán alszik. Orrmandula problémái vannak, sokkal jobban alszik, ha meg van emelve a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!