Mikortól aludhat szerintetek emeletes ágyon a gyerek?
7-8-9 évesen én már emeletes ágyon aludtam. ráadásul a felső szinten. ugyanis nem forgolódtam sose este míg a nővérem igen ezért én aludtam fenn. amúgy ne aggódj. a gyermeked úgysem fog leesni. hisz szerintem még a sima ágyról sem esik le.
de, ha a sima ágyról rendszeresen vagy néha-néha leesik akkor nem aludjon az emeletes ágy tetején, hanem inkább alul. de amúgy nem lesz baja :D
L/18
En meg ma is csak ritkan alszok, mert gyerekkent alva jartam. Ma mar nem, de... Azert meg mindig ott van bennem, hogy mi van ha... De ha nem maszkal, sztem is 7-8 evesen mar siman. :)
19L
Köszönöm a válaszokat!
A 7-8 évet azért soknak tartom, addigra már inkább külön szobába mennének.
Valami korábbi időpont?
Nekem 2ésfél éves a fiam és 2 hónapja emeletes ágya van, igaz, nyugodtan alszik és magától nem mászik le, csak ha lát minket. (egy kivétel volt, de akkor beparázott)
Szóval ilyen korban már talán lehet, csak az első időkben alá kell párnázni, hogy ha esés van, puhára essen. :)
Amint biztonsággal föl-le tud mászni róla egyedül is, onnantól nyugodtan. Esetleg az első időkben legyen egy halvány fény a szobában, hogy le ne pottyanjon, ha felébred és le akar mászni. Alvás közben nem hinném, hogy leeshet, hiszen van oldala az ágynak.
Még valami: én azért nem merném 21 hósomat fönn altatni - bár akármilyen létrán képes gond nélkül fölmenni - mert éjjel szokott olyat csinálni, hogy mondjuk hanyatt feküdt, hirtelen fölül és átdől hasra a másik oldalra, úgy alszik tovább. Ez odafönn kicsit veszélyes lenne. No de gondolom, az én kölköm extrém ebből a szempontból. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!