Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen becenéven hívjatok a...

Milyen becenéven hívjatok a gyereke(i)teket? És mi a rendes nevük?

Figyelt kérdés
Van olyan ami a nevükből jön? Mint pl Pisti, Pistike. Vagy valami teljesen random mint pl "kicsim" titeket hogy hívtak anno?

jún. 19. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Bendegúz a gyerekem, így ezt a nevet nem becezzuk a férjemmel, nekünk csak így tetszik, így viszont nagyon. De ő még kisbaba, "kicsim", "drágám", "életem", "édesem", stb, ezek mind mennek :D
jún. 19. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Unokám Krisztián. Pici korában mondtuk. Krisztiánka. Ő ebből annyit tudott kigagyogni: Kita

Azóta ő nekünk maradt:Kita.

jún. 19. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Boglárka a lányom.

Bogyó, Bogyóka, baba, Nanóka, az apjának Paszuly, Paszulyka 😁.

jún. 19. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Tamás a fiúnk

Becenevei:pamacs(a haja miatt),pumukli,rosszcsont,malacka,nekem általában 'fiam' 😊

jún. 19. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Móki, Smuli, Pockos - amúgy meg Sámuel.
jún. 19. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bencének hívják, szoktam néha Bencusnak is hívni persze, de sokszor csak random nevek, amik a számra jönnek (Nyuszi, Mókus, Pocak stb.), talán a leggyakrabban Manó.

De még pici, nincs két éves, ha úgy érzem, hogy ciki lesz neki ez a sok idióta név, akkor majd igyekszem leszokni róla gyorsan 😀

jún. 20. 01:52
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Pocok

Amugy Maja a neve

jún. 20. 06:29
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Kuku, Babám

Szabolcsnak hívják, már iskolás és megbeszéltük, hogy csak itthon hívhatom Babámnak😊

jún. 20. 08:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Bettina-----Betti, Betta, Bettus

Edit----Editke, Edus, viccesen Ede és az apja időnként azt mondja hogy Dugó

jún. 20. 12:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nincs gyerekem, így csak magamról írok.

Lili a nevem, a szüleim Lilikének hívtak (néha még most, 21 évesen is), a húgom viszont nem tudta kimondani az L hangot, így Didikének szólított, azóta is becéznek néha így. Tudom mit hívnak még így, de amilyen hangsúllyal mondják a szüleim, tök aranyos, én szeretem ezt a becenevet.

Ezen kívül ugye Lilike, Édesem, Drágám, anya néha Bébicskének hív minket, de azt utálom (sosem mondtam neki).

jún. 20. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!