Akinek nyáron (július,augusztus)töltötte a gyereke a 6 évet, aztán szeptemberben kezdte is az iskolát, hogy alakult? Nem bántátok meg,hogy nem maradt plusz 1 évet?
Nálunk nem volt nagyon más választás, mert az ovija megszűnt, és másik helyre kellett volna mennie az utolsó évre.
Hát nézd, írni, olvasni, számolni megtanult, de bőven maradhatott volna még egy évet. Nagyon kicsi, nagyon gyerek volt még.
Engem nagyon zavar, hogy rengeteg a kiskapu, és pontva kicsit nehezebb gyerekeknek.
Adva van egy jóképességű alig 6 éves gyerek, egy osztályban a magatartászavaros, vagy rosszabb háttér miatt gyengébb fejlődésű 7-8 éves gyerekekkel. Nagyon nem jó ez így. Ha 6 év, akkor legyen 6 év, decaz, hogy az egyik még tegnap múlt el 6 éves, a másik holnap már 8 lesz, ez óriási különbség. Testméretben és szociálisan, viselkedésben is.
Én ha tehettem volna nem engedem iskolába még.
8 éves lehet hogy bukott tehát 2x járta az első osztålyt
amugy az én gyerekeim mind 7 ėvesen kezdték az iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!