Július-augusztus óta dolgoztok a babán és még nem jött?
Nekünk már van egy 2,5 éves kisfiúnk,aki a 2. hónapban sikerült.
A tesó nem jön ilyen gyorsan,gondoltam bíztassuk egymást!
Voltam orvosbál júniusban,ő azt mondta seemi akadálya a teherbeesésnek.
Sziasztok!
Nekem van egy kisfiam aki 20 hónapos. 4. hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Remélem hamarosan mindenkihez megérkezik a kistesó:)
Én is nagyon bízom benne,sőt biztosan így lesz!
Csak a cél lebeg a szemem előtt,eddig annyit tettem,hogy ,megnéztem mikor vagyok termékeny és 2 naponta együtt vagyunk a párommal.
Nem sok időnk volt mostanában egymásra,de új hónap,új esélyek!
Nagyon szorítok Nektek is és köszönöm a kedves válaszokat!
Mi is kb. augusztus óta próbálkozunk, de nagyon komolyan már októbertől vagyunk rajta. Remélem nekünk is mihamarabb összejön!
Kívánom, szívből nektek is!
23
Sziasztok!
Én június óta nem szedem a gyógyszert,de én inkább annak tulajdonítom a problémát,hogy nagyon kemény hónapok vannak mögöttünk és a párommal valahogy nem volt elég időnk egymásra.
Nagyon szorítok Mindekinek,kívánom,hogy mihamarabb legyen csodaszép,egészséges kisbabátok.:)
úristen. 2 naponta csináljátok csak? én azhittem ilyenkor naponta vagy akár naponta többszö is lehet majd, akkor el vagyok tévedve. :D
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!