Utolsó menszim Augusztus 25. peteérésem 4-5-6 elvileg ha 8. -án tegyük fel. Többi lent?
Szóval ha 8.-án teherbe estem de persze ennek kevés az esélye de ha mégis akkor most ugye szeptember 25.-én mikor meg kellene jönnie nem fog megjönni ugye? A terhességi tezst pedig csak a menszi késés után mutatja ki a terhességet?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
26/l
Hát ha teherbe estél,akkor nem kellene megjönnie, ez így igaz. Bár van,akinek van egy kis barnás maszatolása terhesen is!
A teszt nem feltétlenül késés után mutatja. Nekem pl. hamarabb mutatta!
Van, akinek hamarabb mutatja, de azoknak akkorra már beágyazódott a babája valamint jó erős lehet a hormontermelésük. Ha te 8-án termékenyültél meg, akkor holnapnál előbb ne várd a beágyazódást. ebben az esetben sem biztos, h még pozi lesz. Lehet, h egyy hétnek is el kell telnie, mire annyi hormon lesz a vizeletben, ami már mutat eredményt.
Egyébként neked 30-31 napos ciklusaid vannak?
Most még nagyon korai lenne mutatnia. Nekem pl. csak késés után majdnem 2 héttel mutatta.
Sok sikert!
köszönöm mindenkinek :)
hát igen az a baj az én ciklusommal hogy nagyon rednszertelen ezért számoltam ki naggyából hogy hogy kellene lennije a peteérésnek. Sajnos 5 hónapot kimaradt nem ré és kaptam egy gyógyszert a norcolutot attól jött meg multhónapban és ezért vagyunk most nagyon oda meg vissza hátha összejön a baba :(
Ebben az esetben, mielőtt beleviszed a tested egy terhességbe, nem lenne jobb egy alapos kivizsgálás? Nekem is olyan volt a ciklusom, mint a népmese, hol volt, hol nem volt. Kiderült, h inzulinrezisztenciám van és peteérésem semv volt mindig, ha volt is, akkor sem szabályos időkben. Erre terhességet nem szabad alapozni.
Az egész lényege egy diéta, amiben nagyon lecsökken a gyorsan felszívódó szénhidrát mennyisége.
Persze, lehet mástól is neked.
Az a baj, h az orvos csak odavágja az ember lányának a norcolutot és azt hiszik el van rendezve a dolog. Ha régóta tart a vérzési rendellenesség, akkor egy vércukorterhelésre és hormonszint mérésre el kellene menni, nehogy később terhesen szívd meg. Ha egyáltalán össze jön.
Mindenesetre a legjobbakat kívánom a továbbiakra.
A norcolut jó, csak sajnos sok doki csak úgy adja, mintha ezzel akarna lerázni. Mert a probléma egy időre megoldódik, de utána megint fel fog merülni. Keress meg egy endokrinológust és a házidokiddal beszéld meg, ha lehet ilyet, h hol tudsz cukorterhelést végeztetni.
Nekem annyi könnyebbség volt, h ismerős volt az endokrinológus, akihez mentem, csak ő később külföldre ment meg a kórházat is bezárták, ahol dolgozott.
Egyébként járható út az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!