Akiknek túlsúlyos vagy sovány gyereke van?
Nekem egyik sem, de a lányommal.jar egy osztályba a tesóm fia.
Brutálisan kövér.
Hét évesen akkora ruhákat hord mint egy 11 éves, menni alig bír.
Szegényt gunyoljak a gyerekek, sajnálom őt nagyon.
Nem zábal a gyerek, normálisan eszik, édességet nem is kap.
És mégis ilyen.
Engem végig piszkáltak gyerekként, amiért nagyon vékony voltam. Eredmény: nem látom most, hogy el lennék hízva.
Egyébként lányom mostanra szerintem átlagos (8) 130/24. Kisebbként a védőnő cse....tetett, meg a többi anya. Az elsőt még úgy kezdte, hogy 122 cm/18 kg volt, nem bántották. Mostanra van nála kisebb is, meg vékonyabb is.
#1 miért nem viszik orvoshoz? Hormon problémái lehetnek.
Kisfiam 4 éves, rossz evő, magas, vékony, éppen 15 kg. Apám szólt be, hogy ropi a gyerek, de az ő véleményére nem adok. Rajta kívül egy falusi vénasszony szólta meg a kisfiam, hogy nagyon sovány. Pont nem érdekelt ő sem. A védőnő és a gyerekorvos szerint rendben van, meg ilyen az apja is, akkor milyen legyen a gyerek. A védőnő először jó evőnek hitte, mert szerinte jól néz ki még ilyen soványan is, úgyhogy addig nem érdekel senki véleménye.
Kisfiam 4 éves múlt, 15 kg, eddig még senkitől sem hallottam bántotta volna a vékonysága miatt. Védőnő, gyerekorvos szerint is rendben van.
Iskolakezdésre elvileg 22 kg-nak kéne lennie, nem hiszem 2 év alatt 7 kg-ot fog hízni... Tavaly egy kislány 17 kg-osan kezdte az elsőt és semmi probléma nem volt, szuperül teljesít.
3!
Ugyan nem az első vagyok, de honnan a viharból szeded, hogy nem viszik orvoshoz? 7 éves, millió alkalommal járhatott élete során az orvosnál és nyilván annak is feltűnt, az alkata és nyilván el is küldte mindenhova. Hányingerem van q hozzád hasonló megmondo emberektől
3, voltak orvosnál vele.
És igen, van problémája.
Csak nem írtam
Nekem a fiam pocakos és van 2 gyerek az osztályában, aki szóvá is teszi. 2. osztályos. De vannak barátai, nincs kiközösítve. Az osztály nagy része szereti.
Szülőként nem, de a gyerek tényleg nem kövér, viszont a hasán van felesleg. Egészségesen eszik, viszont sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!