Túlsúlyos ovisok, alsós kisiskolások szülei kérdezhetek? Hány kiló, cm és milyen idős a gyerkőc? Milyen vizsgálatokat végeztettetek?
Pajzsmirigy problémái vannak sajnos műteni is kellett, azóta napi szinten kap gyógyszert.
Nem volt duci! Szinte csontsovány volt óriási étvággyal.
Vérvételek, pajzsmirigynél biopszia is történt.
Sokszor van oka ennek a kövérségnek vagy soványságnak. Mikor a kórházban voltunk a szobatársa egy duci kisfiú volt aki a negyedét sem ette meg annak amit a fiam, mégis duci volt.
Egeszseges ember nem lesz tulsulyos csak ugy, ha meg cukor v pajzsmirigy beteg a gyerek arrol mar reg tudnia kene a gyerekorvosnak!
Amugy meg egeszseges taplalkozas es mozgas, gondolom nem mondtam ujat.
Tesomék 3 évese, 25 kg és kicsi ( nem tudom hány cm)
Szülök se vékonyak, de azért nem is dagik..
Nekem fura volt,hogy baba korában is mikor az én lányom 60 ml anyatejet evett, ök 120 ml- tapszerrel kezdtek kb 3 oránlént ha sirt.
Folyton megetették,és kb azota is igy van.
Nem ehet csokit, de kelt teszta állando vendég otthon.
Szeretem a tesomékat,de szerintem rossz példát raknak elé szimplán.
Amugy elintézik annyival,hogy ilyen alkat. Jár táncolni tornázni,de tök felesleges, széle hossza egy... aranyos kiscsaj bezárva a testébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!