Egy 8 éves fiú kb. hány kiló?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy megmérte a fiát és csodálkozott, hogy csak 37 kiló, mert arra számított, hogy 40 fölött lesz. Én csak néztem, de lehet, hogy ekkora egy ilyen idős gyerek.2017. dec. 20. 11:56
1/17 anonim válasza:
enyém 7 éves, és 23 kiló. a 37et is sokallom :o
2/17 A kérdező kommentje:
Fényképet láttam róla és nem vékony, de egyáltalán nem lehet rá azt mondani, hogy kövér. Azt nem tudom milyen magas, de csoportkép is volt és az biztos, hogy nem emelkedett ki feltűnően a többiek közül.
2017. dec. 20. 12:00
3/17 anonim válasza:
A normál testsúly 20-35kg között van 8 évesen.
Egy átlagos gyerek kb 26 kg.
37kg már túlsúlyos 8 éves fiunak.
4/17 anonim válasza:
7 évesem 30 kg, magas, izmos kisfiú, nem ropilábú, hanem nagyon arányos és nincs rajta háj. Ideális testalkat pont.
5/17 anonim válasza:
Szerintem a 23 kg nagyon kevés.
Régebben 20 kg volt a minimum általános iskolába való felvételnél lányoknál. (nem tudom, hogy még most is van-e ilyen)
De azért a 37 kg is több kicsit, mint az átlag.
Bár nem tudjuk, hogy milyen magas. Ha magasabb az átlagnál, akkor az is normális, hogy a súlya is több kicsit.
6/17 anonim válasza:
A kisfiam 7 éves múlt, ő 31 kg körül van. De magas is, illetve neki a csontozata is erős, inkább húsosnak mondanám, de kövérnek egyáltalán nem.
A 37 kg szerintem elég soknak tűnik, 40 fölött meg már egyértelműen túlsúlyos lenne 8 évesen.
7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kevés a 23 kiló 7 évesnek. Én úgy tudom, hogy most 16 kiló a súlyhatár az iskolához. Nyilván ha ennyi, akkor vannak gyerekek, akik nem sokkal efölött vannak iskolakezdéskor és egészségesek.
2017. dec. 20. 12:16
8/17 anonim válasza:
Rengeteg, hacsak nem extra magas. Fiam 6,5 éves 24 kg.
9/17 anonim válasza:
Mint írtam egy válaszomban, a fiam 31 kg körül van 7 évesen. Az egyik unokatesójával egy magasak, aki 23 kg és nagyon vékony. De tényleg. Szóval a magasság függvénye is ám, de a 23 kg hacsak nem egy alacsony gyerekről beszélünk, akkor kevés 7 évesen látszatra. Persze ettől lehet egészséges.
10/17 anonim válasza:
Azért magasságot is nézzetek. Szerintem az én fiam is lesz 37kiló 8 évesen. Most 4.5éves, 125centi és 27kiló. Igen, sok a 27kiló egy 4.5 éves gyereknek de nem tehet róla, hogy 125centi magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!