Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is van olyan, hogy a...

Másnál is van olyan, hogy a gyerek nem eszi meg a köretet, csak a húst?

Figyelt kérdés
Ma is csináltam a 15 hónapos kisfiamnak fasirtot burgonyapürével. A fasírtot megette (2 db volt) de a burgonypürét sehogy se. Ugyan ez a rizzsel is (ha rizses húst csinálok akkor viszont megeszi). Ez miért lehet?

2024. jún. 2. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éves a kisfiam, de ő is ilyen. Vagyis ő hol a kötetet eszi, hol a húst, de együtt őket soha. Szendvicsnél szintén, vagy üres zsömle, vagy felvágott, de együtt nem csúszik neki. :D
2024. jún. 2. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mi vegánok vagyunk és a gyerek is vegán. Bárcsak nem erőltetnétek rá a húsevést a gyerekre. Később lehet ő is vegán lesz és majd veszekedni fog veletek. Miért támogatjátok a húsevést? Szegény gyerek.
2024. jún. 2. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
Az enyém is sokszor csak a húsfélét eszi. Éntőlem lehetne vegán, ha akarna, én csak eléteszem az ételt, a többi az ő dolga. Általában először a répát eszi meg, utána a húst, utána a desszert ha van, aztán fél órát nyammog a köreten (nekem jó ez, addig mosogatok stb.)
2024. jún. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!