Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves gyerek mivel tölti...

7 éves gyerek mivel tölti szabadidejét?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, mintha elkezdte volna kinőni a játékait. Legozik néha, de borzasztóan érdekelnék a Youtube videók, mindenféle reels, valakinél látott Youtubeon ilyen videókat.

Udvaron látom lézeng, nem érdekli a labda, homokozó, trambulin csak ritkán.

Ha van időnk társasozunk, azt szereti, de nagyon sajnálnám, ha már nem játszana....

Kütyüje nincs semmi, tablet nincs, telefonon nagy ritkán tetrisezik és ennyi.

2024. jún. 2. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Az enyém bömböl, ordít, hisztizik, vagy hülyeségeket beszél. Játszani soha nem játszott, pedig rengeteg jó játék van itt. Most is itt unatkozik, fekszik az ágyon.
2024. jún. 2. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém megtanult kötni és horgolni a déditől, ki se tudom venni a kezéből a tűket :) De olvasni is nagyon szeret.
2024. jún. 2. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Tiktok , zene, YouTube ….
2024. jún. 2. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:

A szomszéd kisfia 7 éves pont, nála is ezt látom, amit írsz. A szomszéd gyerekekkel szeret focizni, bandázni, meg néha legózik, ahogy monsja az anyukája, de amúgy csak teng-leng kint már vagy hisztizik a telefonért, az apja szokta engedni, mikor nem látja az anyja, akkor azt nyomja.

A testvére csak 3 éves, lány, nem játszanak együtt nyilván.

2024. jún. 2. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

8 éves a lányom, rendszeresen játszik az 5 éves öccsével. Szerepjátékoznak: "iskolás-játék"...stb., ő a tanár tanítja a tesót, de van hogy csak plüssökkel szerepjátékoznak.

Emellett társasoznak. Uno, dobble, graboló, Rókanyomon..stb.

Legóznak. A lányom kisebbként se legózott egyedül. Az öccse egyedül is elbabrál, szerintem ő 7 évesen is majd eljátszik.

Ha a lányom egyedül van, akkor is képes szerepjátékozni vagy legtöbbször olvas.

Mobilja nincs, netezni csak velem szokott.

2024. jún. 2. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
3-as vagyok, nem értem a lepontozást, akiket én ismerek ilyen korban láttam valóban ezt csinálják.
2024. jún. 2. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
3, bár én nem pontozam, a szülőtől nagyban függ, mit fog csinálni a gyerek szabadidejében. Ahol egész nap a tiktok megy, ott a szülő ebben vastagon benne van.
2024. jún. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!