Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az aupairnek, ha sok szabadide...

Az aupairnek, ha sok szabadideje van es tudja anyelvet lehet mashol dolgoznia szabadidejeben?

Figyelt kérdés

Van erre valami torveny?

Van itt valaki aki aupairkedik es meg mashol is dolgozik alkalmankent?

2013. jan. 27. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet mellette dolgozni, mivel az aupairkedés nem minősül munkaviszonynak.
2013. jan. 27. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi, de ha bejelentik akkor mar igen?!
2013. jan. 27. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rendes, bejelentett aupair vagy, akkor nem dolgozhatsz mellette. Nem emlékszem már, mi volt az indok, de aupairként én is akartam munkát vállalni, és nem ment.
2013. jan. 27. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ha rendes, bejelentett aupair vagy, akkor nem dolgozhatsz mellette. Nem emlékszem már, mi volt az indok, de aupairként én is akartam munkát vállalni, és nem ment."

Ez hülyeség. Én szerződéssel, mindent hivatalos úton voltam kinn 1 évig, rengeteg szabad időm volt, mivel gyakorlatilag csak a házimunka volt a feladatom, így dolgoztam is, átlagban heti 30 órát, bejelentetten. Az aupairkedés nem minősül munkaviszonynak! Ezért van az, hogy az aupairkedésért nem fizetést, csak zsebpénzt kapsz csak.

2013. jan. 27. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy országonként változó, nem tudom. Én Németországban voltam.
2013. jan. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!