Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol kereshetnék utitársnak...

Hol kereshetnék utitársnak aranyos, barátságos lányt, akinek van minimális félretett pénze legalább a saját kiadásaira (étel/ital) és 1-2 nap szabadideje?

Figyelt kérdés

Kaptam 1 utazást de nem tudok elvinni senkit, mert vagy nem érnek rá vagy messze van vagy egyéb okok.

Van -e ilyenre jó oldal, olyasmi mint akár 1 társkereső de utitárs-ra vonatkozóan?

Még annyit h választhatok a szállodák közül de én ezt néztem ki: [link]

2012. dec. 15. 13:39
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
Forever Alone. :D
2012. dec. 15. 14:42
 2/23 anonim válasza:
Ha megteszi, hogy megy veled, legalább fizethetnél helyette, csórikám. :D
2012. dec. 15. 14:47
 3/23 A kérdező kommentje:
100e ft-os wellness nem elég? Kajákat itton is meg kell vegye, meg nem vagyok gáz pasi, nemhiszem h szükségem lenne rá h én fizessek mindent. Olyat csak párkapcsolatban szokás, egy baráti utazás pedig nem ilyen, barátnőt pedig egyelőre most nem szeretnék :)
2012. dec. 15. 15:09
 4/23 Mara Acoma ***** válasza:
90%
Magyarul keresel valakit, aki fizesse a saját kajáját-piáját egy olyan utazáson,ami neked semmibe sem kerül, közbe kéjelegjen neked és még pasizni se tudjon. Vagyis magyarul: kéne egy csaj, akit pár napig kur..ogathatsz ingyen és még ő fizessen érte:D B@szki de sóher vagy :D
2012. dec. 15. 15:24
 5/23 A kérdező kommentje:
Én is fizetem a saját kajám, csak a szállás van ingyen, az odaút nem, de azt fizetném az övét is. És nem kur..ogatnám.. max kölcsönös szimpátia esetén ha úgy alakul de ha nem az se baj, tudod nem mindenki szexmániás ;)
2012. dec. 15. 16:05
 6/23 anonim ***** válasza:
2012. dec. 15. 18:29
 7/23 A kérdező kommentje:

Ott mindenki öreg vagy nyári melegbe menne, északi tengerhez senki nem akar jönni. De azért köszi a linket :)

Módosítok akkor: ha olyan csaj jelentkezik akivel nagyon jól elvagyunk annak mindent kifizetek :) És itt nem a külsőre gondolok hanem legyen jófej és aranyos.

2012. dec. 15. 21:13
 8/23 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, te teljesen hü.lye vagy!!

Már miért fizetnél más helyett?

Fizessen, ha menni akar.

Mindig arra gondolj, hogy a nőknek egyetlen "kincsük" van!

...és az is lyukas!

2012. dec. 16. 01:02
 9/23 A kérdező kommentje:
A haszontalan válaszodat máskor inkább tartsd magadban :)
2012. dec. 16. 01:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Ha nőt is már csak pénzért találsz,

akkor ki is a "haszontalan"??!!

Ahogy elnézem a válaszokat, te annyira lúzer vagy, hogy még pénzért sem találsz!!!

Kérdező! Te egy szánalmas pasas vagy!!

2012. dec. 17. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!