Hol kereshetnék utitársnak aranyos, barátságos lányt, akinek van minimális félretett pénze legalább a saját kiadásaira (étel/ital) és 1-2 nap szabadideje?
Kaptam 1 utazást de nem tudok elvinni senkit, mert vagy nem érnek rá vagy messze van vagy egyéb okok.
Van -e ilyenre jó oldal, olyasmi mint akár 1 társkereső de utitárs-ra vonatkozóan?
Még annyit h választhatok a szállodák közül de én ezt néztem ki: [link]
Azért mert te otthon ürítesz egész nap a wc-n még nem kell belekötni másokba.. ha ennyit tudsz inkább menj máshova az értelmes hozzászólásaiddal ;)
Majd én tudom mi kell nekem!
Látom, hogy nagyon fáj az igazság,
pedig itt az oldalon csak arra van bizonyíték, hogy egyetlen csajnak sem kellettél,
MÉG PÉNZÉRT SEM !!!
Tényleg lúzer vagy!
Ne haragudj kedves kommentelo (ha meg egyaltalan olvasod), de a kommentarjaid csak Teged tudnak minositeni, amire nem tudnek pozitiv dolgokat irni, de nem is akarok mert nem az en dolgom, a amugy is eleg egyertelmu, nembeszelve arrol, hogy nem tudsz szoveget ertelmezni es a kerdesre ertelemszeruen valaszt adni.
Az meg mar egyaltalan nem rad tartozik, hogy ez az amugy is szamodra ismereletlen kerdezo hogyan fogja tolteni a napjai es kivel.
Olvass tobb konyvet es nem lesz ennyire fontos masok maganelete vagy dolgozz tobbet! :D
Na jo roviden ennyi, a lenyeget leirtam!
Kicsit megkesve, de szivesen!!!!
:)
:D
De nezd csak meg, a kedves kommentelod ugy tunik nem olvassa tovabb ezt az oldalt. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!