Képek lent! Hogy tudnék normálisabban kinézni? Arányos vagyok? Hogy tudnék szálkásodni? Nem szeretnék ekkora lenni, nekem ez túl nagy. Vagy csak túlkapom? Egyébként saját súllyal edzek+küzdősportolok.
jól látod,elég magas a testzsírod.
az edzéseid adottak,uh nézz hozzá egy diétát.
10% tzs-t simán ledobhatnál.
Nagyon sok kardió edzés kell neked,naponta vagy 1000 kalóriát kéne elégetned,akár hetente 5szöri alkalommal 2 óra kardió,emellett kemény diétás étrend,szénhidrátmentes táplálkozás,nézd ha van akarat erőd menni fog,ha nincs akkor fölösleges bármit is írni:)
Szerintem te meglehetsz 105-110 kg ,nem tudom mennyi a magasságod,ha picit kisebb vagy akkor is közel 100 kg lehetsz szerintem ,egy 85 lenne az ideális,szerintem fél év alatt meglehetne valósítani,csak komolyan kéne venni,nem falni az ételt mint egy állat :)
Heti 3-4x 1 óra aerob edzés, pulzuskontrollal csodát tenne!
Meg persze diéta, zsírszegény ételek, csirkehusi, zöldségek, rizs, natúr zabpehely stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!