Másnál is van olyan, hogy a gyerek nem eszi meg a köretet, csak a húst?
"Ez miért lehet?"
Mert az ízlik neki? Te talán minden ételt szeretsz és ugyanannyira?
Az én gyerekem meg csak a köretet eszi, abból is 2falatot. Zöldség, gyümölcs viszont bármilyen mennyiségben.
Most épp így eszik, majd fog változni.
Ha hagynám, akkor szerintem az én húsz hónaposom is húson, tejterméken és gyümölcsön élne 😀
Ezért általában először kapja a "köretet", pl. tejszínes cukkinis tésztát, és utána a húst. Vagy vacsoránál elé van téve a kenyér, és pár fakatonként egyenként kap egy-egy falat sajtot vagy sonkát, mert ha egyszerre adom, akkor egy pillanat alatt betolná a "finomat", a kenyér meg ott maradna. De így általában mindent megeszik szívesen, viszonylag normális arányokkal.
Mert 15 honapos? Van ilyen. Az enyem tegnap ures kenyeret evett. De egesz nap. Meg tapszert.
Eppen fogzik, lehet most ez a jo, de 13 honapos, az is lehet hogy most elkezd majd valogatni, elofordul, eletkori sajatossag. Volt mar maskor is, hogy pl csak epret evett vagy csak zabkasat egy napig,mast nem kert.
Nem tudom, de egyelore most meg nem feszulok rajta.
8.
Nálunk fordítva van az is..a kenyeret, sajtos pogácsát simán megeszi, de a sonka, sajt az nem nagyon csúszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!