Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 évesnek zsebpénz bankkártya...

10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!

Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.

Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!

De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.

Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!

De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.

Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)

#gyerek-pénzkeresés
2024. jan. 7. 12:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 A kérdező kommentje:

64 esetleg te nem tudsz olvasni ha elütésekbe beleállsz es benézed helyesirasi hibáknak. Vagy mert nem várom meg az ékezetváltásokat.

A helyesírás nem itt kezdődik hogy valaki mobilon bepötyög vmit akárhogyan.

2024. jan. 7. 15:47
 62/121 anonim ***** válasza:
100%

66, a vesszőket, a pontokat is elírja a telefon igaz?

🤣🤣🤣

Sehol sincs, elvesztek...

2024. jan. 7. 15:49
 63/121 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon elgondolkoznék és pici önvizsgálatot tartanék,ha 60+ ember belém áll egyidejűleg. Nem gondolom,hogy én vagyok egyedül rendben,60 ember meg hülye..
2024. jan. 7. 15:59
 64/121 anonim ***** válasza:
87%
Jó, az újságot megértem, hogy elvi szinten nem támogatod, ha el sem olvassa, rendben. De egy szaros kinder tojás? Vagy a fociedzés? Oké, béna, biztos jó neki ezt hallani az anyjától, hogy sajnálja rá a pénzt, mert olyan béna, hogy egy ovis kicselezi. Legalább sportol, mozog, a többiekkel van. Olyan, hogy második kis bedobós gumilabda, meg fszom. Nem, nem és kész. De próbálkozik, mert gyerek, nem fogja fel, meg kell neki tanítani a határokat. Kapna egy fix keretet az ilyesmire egy hónapban, aztán ha elfogyott, elfogyott. Vehet felőlem kardot meg fiszem fszomot belőle. Amit akar. De akkor ott a vége annak. De a kinder tojást nem az ő dolga megvenni magának, hanem bizony a tied. Meg néha azt a 200ftos tekerős szart is. Ilyen az, ha gyereked van, üdv a valóságban.
2024. jan. 7. 16:04
 65/121 A kérdező kommentje:

Vizsgáltassak magukat azok akiknek a gyerekmunkárol olyan dolfok jutnak eszükbe amik mas anyában mégcsak meg se fordulnak.

Meg azok akik valaszolni sem tudnak gyerek és pénzügyi kultúra kapcsán.

Adjak neki bankkártyat nitrora vagy ne. Csak ez feladja a leckét egyeseknek meg jó hogy azt ki nem hozzák hogy azt kerdeztem vegyek e kenyeret a sajat gyerekemnek vagy ne.

Ha meg kiadom nitrora az felveti azt hogy állandoan kér kér és akkor dobalja tömegesevel is a pénzt a gyerek mert gyerek!! Es folyamatos szülò-gyerek ellentét lesz.

Ha 10 ezret adok ha 1 milliót akkor 20 ezer kell majd nitrora meg 2 millio kesőbb!

És felnőtten se lesz semmi penzügyi kultúrája. Ahogy sokaknak nincs is.

2024. jan. 7. 16:05
 66/121 A kérdező kommentje:

Kindertojas első oldalkn síras lett belőle nem egyszer!!feszültseg mert nincs meg amadár szárnya fél napos bőgés! Ha ezt elore tudod hogy ez lesz megvennéd?

Az iskolai focit is taglaltam.

2024. jan. 7. 16:06
 67/121 A kérdező kommentje:

Meg napi hiszti a boltban újabb kindertojásért! Ami megvan már nem kell,új kell. Folyamatos hiányérzetet kelt benne. Amit folyamatosan akar orvosolni. De soha nem elegedettségrzést kelt! Másnap másik kindertojás kell!

A kindertojásnak külön pszihologiaja van.

Ez az állando hiányérzetben el.marmeg nitro kell. Mármeg bankkartya!

A hianyérzet akkor is maradni fog.

Foasztoi tarsadalom. Nem jo az auto uj kell mert pistaéknak jobb van akkor nekünk is. Ne a balcsira menjunk nyaralni mert mariek tuneziaba járnak.

Ez rossz irány!

2024. jan. 7. 16:16
 68/121 anonim ***** válasza:
100%
64# Szépen leírta kérdező. Szépen azt megfogadod,akkor nem lesz ott gond. Kap havonta fix összeget,amit arra költ amire akar és ennyi. Zsebpénz.
2024. jan. 7. 16:22
 69/121 anonim ***** válasza:
100%
"Ha 10 ezret adok ha 1 milliót akkor 20 ezer kell majd nitrora meg 2 millio kesőbb!". Nem,mert hiába akar nem kap többet 10 ezernél. Nem értem a problémát. Nyilván akarni fog,mert GYEREK! De te meg a szülő,kap 10-et és ennyi.
2024. jan. 7. 16:24
 70/121 A kérdező kommentje:

69. De ez igy megy. Amikor száz forintokat gyűjtött azután ezrek kellenek ma már 20 ezrekben gondolkodik!

De legalább annyit már tanult hogy bevetelekben, kamatokban megtakarításban gyűjtésben is gondolkodik! Szóval valamit valahogy jól csinálok.

A baj ott van hogy ma már bankkartyáert hisztizik. Nem kéri. Követeli.

Az oldala hogy cél(videojaték xbox e roller fociskesztyű album) es ahhoz kell eszköz(pénz) túl erős azzal az oldallal szemben hogy szep fokozatosan kidolgozom megtervezem gyűjtöm kamatoztatom ebből is abból is bevételem lesz es akkor megvan a cél.

Bőven több energiát tesz abba hogy követelőzik meg neki az kell, mjnt abba hogy szépen kidolgozom hozzá a módszereket és elérem!

Mert gyakran "kilátástalan" hogy mibol honnan legyen pénze ha anya nem ad nitrora vagy hiaba van pénze ha bankkártyaja nincs ehhez. Akkor anyátol bankkártya hiszti megy most.

Persze ha arra berakjuk a 15 ezret hát akkor kamatozik is neki minuszba.

Aztán imák a fogtünderhez.

2024. jan. 7. 16:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!