Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 évesnek zsebpénz bankkártya...

10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!

Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.

Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!

De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.

Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!

De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.

Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)

#gyerek-pénzkeresés
2024. jan. 7. 12:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 anonim ***** válasza:
100%

"A havi fixtol nekem a gyerekem azt tanulná csak hogy anya a fejőstehén, határ a csillagos ég. "

Nem, a havi fixtől azt tanulná meg, hogy x összeg van a hónapra. Ha elsején elkolti az egészet mondjuk egy játékra, akkor már másodikán se lesz penze egy kindertojasra és legközelebb újra elsején kap majd. Lehet pár hónapig azonnal elkolti majd, aztán szépen megtanulja beosztani.

2024. jan. 7. 17:27
 92/121 A kérdező kommentje:

A semmire én nem adok penzt. Nalam nincs olyan hogy azert kap mert x edike van.

Nem en akarok lenni az opciója azzal semmit nem tanul meg. Csak azt hogy bankkártyáert is hisztizik. Mivel anya a lehetoseg az egyetlen lehetoseg.

Nem. Számtalan lehetoseg van az életben.

2024. jan. 7. 17:29
 93/121 anonim ***** válasza:
90%
91# Egyetértek. Normális ember így csinálja. Így meg azt látja a gyerek,hogy nincs zsebpénz ergo el kell adnom a játékaim,várnom kell 15 évesen is a fogtündért vagy meg kell anya hátát masszírozni egy ezresért. Atya ég. Kérdező,szembe mész a forgalommal és még büszke is vagy rá és szerinted más a hülye. Szerintem is kamu,nem létezik ilyen esküszöm.
2024. jan. 7. 17:31
 94/121 A kérdező kommentje:

A lehetőségeket kell észrevennie látnia az eletben is az fogja segíteni. Minden apro ötlete nagyra van értékelve pl pet palack is, a kamatokkal is azt segítem.

A tanulásban is azt kell meglatnia. Megtanulok vmit es azzal meglesz a cél.

Módszerek kiskapuk lehetosegek erossegek önismeret magábol mit tud kihozni mit lehetne kihozni és megvan!:)

Ez a győzelem kulcsa. Es nem az hogy anyaaaaaa

2024. jan. 7. 17:32
 95/121 A kérdező kommentje:
Anya vedd meg. Anya kérek bankkártyát. Anya nekem Miattad nincs nitrom. Mi lesz ezekbol akik azt látják az életben hogy mert ők semmire nem képesek? Nincsenek lehetosegek? Semmit nem tud magátol?
2024. jan. 7. 17:33
 96/121 anonim ***** válasza:
93%
10 évesen mi más lehetőség??????? Nem 20 éves az isten áldjon meg. Borzasztó anya lehetsz,nem csoda ha lop és követelőzik. Mi az,hogy a semmire? Zsebpénz mond valamit? Én is kaptam. Férjem annak idején 14 évtől bankkártyára kapott 2 ezer ftot,amit vagy beosztott egy hónapra vagy pedig elköltötte. Én pedig 500-at,plusz tesóm is annyit.
2024. jan. 7. 17:34
 97/121 anonim ***** válasza:
89%

És tudod mit értek el vele a szüleink? Normális emberek lettünk ellenben veled. Gondolom gyerekkorból jön. A havi fix nem követelőzés...

Gondolom ovis korba se kapott se játékot,semmit. Majd ha lehetőséget talált,akkor?

2024. jan. 7. 17:36
 98/121 A kérdező kommentje:

Írtam már rengeteg lehetoseget 10 évesen. 10 éves szintű lehetosegek. Minden kornak megvannak a maga lehetosegei. 30 évesen is megvannak. De sokaknak 30 évesen is anya a lehetosege..vajon miert oh miert.

Borzaszto anya az aki nem utravalót az életbe, nem ad hitet hogy a gyerek hihessen magában, nem mutat lehetoségeket reményeket hogy nézd csak abban az irányban viszont meg lehet csinálni, akik elveszik azt egy gyerektol hogy önmagára számithasson bízhasson a képességeiben kiaknázhassa azokat es ha kell magán felul is teljesitsen es saját magának is okozzon meglepetést azzal hogy nem is gondolta volna de sikerült megcsinálta!:)

2024. jan. 7. 17:38
 99/121 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a jövőjében is mennyire támogatni fogod. Te vagy az a szülő,aki 18 évesen majd kirakja a szűrét,mint mamám apát. Konkrétan az utcán élt míg az első fizut megkapta,alig volt kajája. Mama letojta,azt mondta nagykorú vagy,állj a lábadra. Majd egész álló életében siránkozott,hogy az ajtót se nyitotta rá apa,sírját azóta se látogatja. Ez a jövő vár rád is.
2024. jan. 7. 17:39
 100/121 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk engem nagyon nem érdekel, ha a gyerekem nem vigyáz a kinderes figurára és hisztizik miatta. Akkor sem kap minden alkalommal kinder tojást, hanem csak minden harmadik alkalommal mondjuk. Tanuljon meg vigyázni rá, vagy így járt. Az, hogy a te fiadnak 10 évesen ezzel problémája van, szintén téged minősít. Neked kell megtanítani neki a határokat. A világ nem fogja azért abbahagyni a kinder tojás gyártást meg az online játékot, mert te nem tudod kezelni helyzetet és megtanítani a fiadnak, hogy nem minden mennyiségben kaphat ilyeneket. Igen, energiát kell bele tenni, neked, mint szülőnek, nem pedig egy taknyos 10 éves gyerektől elvárni, hogy érje fel ésszel. Nem fogja, ha nem tanítod meg. Nem látja, hogy milyen az amikor havi fixből gazdálkodsz, mert fingja sincs. Legyen neki havi fix, hívd fel a figyelmét, hogy ez megy az extra kiadásaira. Ami a nitro, meg a második tekerős cucc, meg a másnapi kinder tojás, meg az újság. De a fociedzés és a heti 2 kva kinder tojás meg a heti 1 tekerős lófsz meg a te dolgod, mert a te gyereked, akinek amúgy ilyeneket megvesz a szülő ha tetszik, ha nem. Akkor is, ha szerinted felesleges fszság. Gyerek, a jó ég áldjon meg, fogd már fel és kezeld már gyerekként! Nem igaz, hogy normális észt vársz tőle úgy, hogy neked sincs, nem igaz, hogy te meg azt nem éred fel ésszel, hogy ez egy gyerek és nevelni kell, bszki!
2024. jan. 7. 17:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!