Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 évesnek zsebpénz bankkártya...

10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!

Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.

Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!

De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.

Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!

De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.

Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)

#gyerek-pénzkeresés
2024. jan. 7. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 A kérdező kommentje:
27 gyerek munka pl petpalack visszaváltás meg ilyenek. Sehol nem illegalis!
2024. jan. 7. 15:02
 32/121 A kérdező kommentje:

30 egy átlagkép érdekelne sima gyk-s anyukák mennyit adnak oda? Van egyáltalán zsebpénz alsó tagozatosoknak?

És felsőben mondjuk egy 14 évesnek? Mennyi?

(Nekem nem volt zsebpénzem soha)

2024. jan. 7. 15:04
 33/121 anonim ***** válasza:
87%
31. A palackvisszaváltás nem munka és gondolom a palackot előtte te veszed meg, így is tőled kapja a pénzt...
2024. jan. 7. 15:04
 34/121 anonim ***** válasza:
100%
32. Ez teljesen család és anyagi háttér függő! Van aki nem is ad zsebpénzt mert alapból megvesz mindent a gyerekének.
2024. jan. 7. 15:06
 35/121 anonim ***** válasza:
100%

35. Miről beszélsz? Én azt írtam a visszaváltás nem munka, te meg munkáról beszélsz! Először tanulj meg olvasni és értelmesen kifejezni magad!

A vásáros rész meg nekem értelmetlen és nem tudom hogy jön a témához, mert ott általában nem gyerekek árulnak...

2024. jan. 7. 15:10
 36/121 anonim ***** válasza:
84%
36. Neked bonyolult felfogni a választ idióta picsa!
2024. jan. 7. 15:11
 37/121 anonim ***** válasza:
87%
31# De azzal amúgy mennyit keresel?200 ft-ot? Kérdező ne nevettesd már ki magad. Én 10- 15 ezret adnék,nálunk kisebbek még pár évvel,úgyhogy nem 10 évesek. Így van,abba nincs beleszólás,ahogy ő se szól bele te mire költöd a pénzt. Ha a kérdésed csak erről szól,elég lett volna annyi,hogy ki mennyit ad,mert így a hosszú leírásba csak magad járattad le. Mi nem álltunk gyerekkoromba túl jól,de anya kispórolta a zongora óra árát meg a rajz szakkörét,mivel tudta mennyire vágyok rá. Pedig évekkel később abba hagytam,ez sem zavarta őt. Megvette a magazint is,ha látta,hogy csillogó szemmel nézem. Pedig soha nem vártam el tőle semmit,tudtam nincs rá,egyszerűen tudta,hogy mire vágyom és hogy úgy sem hangoztatom az anyagi helyzet miatt. Később a magántanárt is kifizette,amiről utólag tudtam meg,hogy bevállalt egy plusz munkát pár órába,csakhogy elmehessek és csak a tanulásra koncentráljak. Ha tudok róla biztos lebeszélem. Mikor a nyári szünet alatt dolgozni akartam,azt mondták ne menjek,adnak zsebpénzt,most legyek gyerek és szórakozzak,mert később úgy is az egész életem ledolgozom. Majd mikor az öcsém egy komoly egyetemre ment,és mellette csak pár óra munkát tudott bevállalni,közölték vele apával,hogy egy ftot sem kell adnia otthon,csak tanuljon,tegyen félre magának,vagy amire akar,mert később szüksége lesz rá az életben. Kaját,mindent ők állták. Így tudott elindulni. Na és tudod miért?Mert igazi szülők akkor is,ha a gyereke már elmúlt 10 éves vagy 25 vagy 30. Én is ilyen leszek.
2024. jan. 7. 15:14
 38/121 anonim ***** válasza:
39# Vagy is vagyok,de nálunk még a nagy sem érte el a 10-et.
2024. jan. 7. 15:16
 39/121 A kérdező kommentje:

Én meg qzt írtam q gyerekemnek is több ötlete van pénzhez jutni mint a gyk-n másoknak. Es senki nem beszélt arrol hogy beadom gyárba vagy akármi dolgozni!

Írtam is peldákat pl masszázsert is pénzt kèr otthon a massz. géppel.

Táborba is vitte a kis dolgait ahogy a többiek is ha tartottak "bolhapiacot".

Influencerkedésen is gondolkodik(amit nem pártolok mert gyerek)

A fogtündért is nagyon várja.

A petpalackot igen én veszem, csak épp nekem eszembe nem jutna gyűkteni visszaváltani, neki meg igen! Ha ez a pénz tőlem is van, meg is érdemli!

2024. jan. 7. 15:18
 40/121 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit adj neki havi 50 ezret mert megérdemli ilyen anya mellett!
2024. jan. 7. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!