Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 évesnek zsebpénz bankkártya...

10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!

Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.

Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!

De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.

Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!

De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.

Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)

#gyerek-pénzkeresés
2024. jan. 7. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 A kérdező kommentje:

7 azert nem akqrom nagyon fizetni mert suliban az a heti 2 ora mulknfoglalkozas focival sehol nincs. Jatszoteren kicselezi egy ovodas is. De szép higy kiemelsz szülőt degradalo részeket.

A focit ugy lenne ertelme fizetni csak ha hivatasszeruen vagy rendes edzovel valoban tanulná is. Azaz ha pl EN hordanám kulön edzésekre ami elenleg kivitelezhetetlen a munka suli miatt nálunk mikor estére érunk haza hulla faradtan éhesen es még akkor is van házi es 7 -8-kor alvas 5 kor kelés.

2024. jan. 7. 12:53
 12/121 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a Kindertojas ellenes baromság, amit leirtal....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kb minden gyerek rajon érte. Az enyém pl utálta a csokit, azt sosem ette meg, de a játékokat szerette.

10 évesen nem kereshet hivatalosan pénzt. 16 kell hogy legyen minimum Magyarországon a diakmunkahoz.

2024. jan. 7. 13:01
 13/121 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, 10 evesen jatszani kell! Te görcsösen, dühödten feszülsz, hogy miért nem tanulasra akarja költeni a pénzét - egy 10 éves?? Es ne jarjon focira, mert ott nem profi focistanak kepzik?? Kicsit lazulj le, hadd legyen kicsit gyerek. Te most beleneveled ezt a sok stresszt, meg hogy semmit nem lehet es minden "hülyeség", rezsi van meg tanulás. Amugy ez nagyon sokadik kerdésed. A kislabdákat is azért akarta, mert ő egy gyerek, nincs kifejlődve az agya. Te meg dührohamot kapsz ettől.
2024. jan. 7. 13:04
 14/121 anonim ***** válasza:
94%

Egy 10 éves kisgyereknek még szüksége van a játékra.

A zsebpénzért meg most is megtud dolgozni pl: csinál házimunkát otthon és te ezért pénzt adsz neki, ezzel ő is és te is jól jársz, plusz megtanulja rendben tartani a környezetét.

2024. jan. 7. 13:09
 15/121 anonim ***** válasza:
100%

HÚHA a büdös kölöknek igényei vannak!!!!

Neked nem kellett volna dugni és akkor nem lennének plusz költségeid!

2024. jan. 7. 13:13
 16/121 anonim ***** válasza:
100%

Elhűlve olvastam, és remélem, hogy tényleg troll vagy! Ha ennek csak egy része iigaz, akkor a TE fejedben hatalmas gondok vannak, és csak sajnálom azt a szegény kissrácot, aki egyébként ebből a leírásból nagyon klassz, jóravaló GYEREKnek tűnik!

"még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!" - persze, 10 évesen; most őszintén nem tudom, hogy sikítsak vagy nevessek

"Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak" - hát, itt őszintén min. 30-50 ezres kiadásokra gondoltam, erre kiderül, hogy a gyerek "szörnyen nagy igényei" a következők: foci a társaival (tök mindegy, hány bal lába van hozzá, ha szívesen csinálja és még mozog is), "pár ezres" játékok és a kindertojás:D, amivel kapcsolatban bár értelek, miért idegesít téged, a messze túlreagálod, és így csak magadat teszed nevetségessé.

"Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték" - ez így természetes ebben a korban. Ugye nem várnád, hogy a 10(!) évesed beszálljon a rezsibe???

"ilyenekkel NE ENGEM húzzon le" - fordítva ülsz a lovon, ezek NAGYON ALAP dolgok; persze, értem, ha annyira nincs pénzed, hogy ezeket sem tudod biztosítani a gyerekednek, de akkor legalább ne rajta verd le, hogy egyáltalán vágyik rá!

"a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni" - igen, ezt hogy képzeled??? Egy 10 éves a zsebpénzéből fizessen 4-5-6 ezres óradíjakat pl. angoltanulásra??? Heti min. 3-4 óra mondjuk fél évig, hogy legyen egy kis értelme a dolognak. Van egy rossz hírem, érettségiig az oktatásának a költségeit állni a TE KÖTELESSÉGED!

"keresse meg ő" - 10 évesen??? Azt tudod, hogy a gyerekmunka illegális...

Ha 15-16 lenne, akkor sokmindenben egyetértenék veled, de ő még viszonylag KIS gyerek, hagyd már GYEREKNEK lenni!

Így viszont összességében azt gondolom, hogy ha ennek csak a fele igaz, akkor minek neked ez a gyerek? Mondj le róla, add át az apjának, mindenki jobban jár!

2024. jan. 7. 13:17
 17/121 anonim ***** válasza:
100%
Szóval.. A gyerek költségekkel jár és igényei vannak. Sokkoló, valóban. Biztosan nem számítottál erre amikor a világra hoztad. Te szegény!
2024. jan. 7. 13:23
 18/121 anonim ***** válasza:
100%

Te troll vagy? Nagyon gáz a kérdésed. Ne vegyél neki meg minden szart, de az nem normális hogy azt hiszed majd fizeti magának a különórát. Meg hogy sajnálod szerencsétlentől a focit mert minek az. Talán azért mert szereti? Közösségben van, mozog, játszik? Ha nem fér bele, akkor mondd meg őszintén hogy fiam csórók vagyunk, nem futja sajnos focira. Ahelyett hogy cikized a saját gyerekedet. Szerencsétlen srác.

Mondd meg hogy havi X Ft a zsebpénz azzal csináljon amit akar. Ha elfogy idő előtt akkor így járt, mamánál majd hív a mama telefonjáról, osztálytársait meg nem hívja sehogy. Nagyobb ajándék jár szülinapra meg karácsonyra, máskor nem. Ezt is már meg kellett volna neki tanítani, akkor eszébe sem jutna csak úgy drága dolgokat kérni. De az meg már a másik véglet amit te akarsz, hogy a saját kis pénzét angolra költse. Legyél már következetesebb.

2024. jan. 7. 13:26
 19/121 anonim ***** válasza:
100%
16,én először azt hittem férfi írta a posztot.Azok szoktak ilyen marhák lenni ..Döbbenten jöttem rá,hogy az anyák között is vannak különös fajzatok.
2024. jan. 7. 13:26
 20/121 anonim ***** válasza:
100%
19-nek: 10-es hozzászólást olvasd a kindertojás elleni kirohanásáról (tudom, nehéz átrágni magad rajta), onnan egyértelmű, hogy "anya" az illető. Gondolom, egy szerencsétlen egyedülálló anya, aki gürizik egész nap és egy fizetésből mégis hónapról-hónapra él. Sajnálom, de ez nem mentség arra, ahogy a saját gyerekére tekint.
2024. jan. 7. 13:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!