10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?
Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!
Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.
Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!
De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.
Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!
De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.
Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)
39 én is vettem a magazint a kukába mindig de elegem volt. Úgy dobjuk ki hogy ki se nyitja jóformán. Ne forgass ki te is csak erre tudtok gondolni hogy valaki sajnála a saját gyerekétől? Az titeket minősit, nem engem! Bennem meg se fordulna.
Én videojatek kardrol beszélek meg xboxrol!! Meg minden olyanról ami vagy nem hasznos totálisan ablakon kidobva, vagy káros is, de a gyerek akarja állandóan.
Most 15 ezre van amire kap tőlem kamatokat is, mert még azt is tanulja hogy nem ugy költünk hogy még meg se melegedik a zsebünkben már kiszórjuk! Így kezdte. Mamátol kapott 2000 et haza se ertunk vele!
Semmi pénzugyi kulturája nincs még egy gyereknek. Mindent tanul!
És most a legujabb mivel online akar költeni hogy neki bankkártya kell és arra be akarja tenni a pénzét! Mikozben bankszámlája se lehetne egy gyereknek.
Es ugye engedjem meg az 5ezres online mit tudom én miket. Nitrot turbot
És szuksegem lett volna egy képre hogy eligazodjak ebben hogyan is kell ezt mert azon megy most a hiszti, hogy neki bankkártya kell. Mert online akar tranzakciókat bonyolitani.
Nekem meg van olyan bankkártyám amit nem használok képzeld. Azaz neki adhatnám.
Itt elvekrol van szo hogy amit rápakolsz az repul is ki azonnal videokardra meg nitrora. Ha 100 ezret akkor 100 ezret dobsz ki nitrora!
Forgatják ki az egeszet a saját kis gyökér képükre mert bennük megfordul az hogy a saját gyerekuktől féltik a kenyeret is! Nekem ez eszembe se jutna!
Itt mindenki hülyének néz a kérdésed miatt,és szerintem a válaszadók nem normálisnak tartanak ahogy gondolkozol.
Volt válaszod valami adozasrol,meg mittudom én mikrol.
Te sajnalnod a gyerektol a játékot,nem más..
Itt mindenki megveszi a gyerekének a magazint,meg a kindertojast..
Te szenvedsz,hogy te nem akarod megvenni
Egyébként a valaszaid stílusa sem kutya...
Össze vissza beszélsz. Persze,hogy beléd állnak. Olvasd el,mit írtál ki. Nem várod el tőle,hogy dolgozzon,akkor ez mi?:
"Hogyan kereshet inkább pénzt?"
"Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!)"
Akkor végül is mi van?:D Itt is írod keresse meg ő. Nem dolgoztatnád? Ha meg az ő ötlete tessék lebeszélni,hogy kisfiam adok zsebpénzt,nem kell dolgoznod. Gondolom azért akar minden áron,mert már a fogtündér mondjuk nem jár lehet ennyi idősen...és szeretne játékot venni,nem félévente egyszer kapni két ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!