Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 évesnek zsebpénz bankkártya...

10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!

Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.

Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!

De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.

Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!

De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.

Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)

#gyerek-pénzkeresés
2024. jan. 7. 12:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 A kérdező kommentje:
Nem. Ez megint a TE gondolatod. Mindenki magárol ír amikor ír.
2024. jan. 7. 17:43
 102/121 anonim ***** válasza:
80%
Ja itt 90 borzasztó anya van és te vagy az ész. :) Néznél picit magadba. Bár letojom,látom a jövőd. Mindenki úgy rontja el,ahogy szeretné,de utána 0 siránkozás legyen,hogy rád se nyitja majd az ajtót.
2024. jan. 7. 17:43
 103/121 A kérdező kommentje:
Nem, 90 anyának a gyerekmunkárol a gyár jut eszébe. Ha nem veszek nitrot arrol meg az higy éheztetem is akkor a gyereket. Most tenyleg mit kezdjek ezekkel akik 2 szót is kiforgatnak es sz.ranyáznak?
2024. jan. 7. 17:44
 104/121 A kérdező kommentje:
Kinek mi jut eszébe egy keprol mondjuk ahol az anya felemeli a karját a gyerek elott?
2024. jan. 7. 17:46
 105/121 A kérdező kommentje:
Csak kivancsi vagyok a gyk agyára. Egy teszt.
2024. jan. 7. 17:46
 106/121 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdésem van.

1.mi.az isten az a nitro ami annyira kell neki?

2.mit szivsz?kérek belőle 🤣🤣🤣

2024. jan. 7. 17:48
 107/121 anonim ***** válasza:
100%
Neked pszichológusra van szükséged kérdező. Nem,90 anya ad egy havi fix jövedelmet,amit beoszt és megtanulja beosztani ahogyan majd a fizetést is. Te meg adsz a fogtündér helyett. Karácsonyra kapott bármit az a szerencsétlen gyerek? Te még kolléganőm is túl teszed.:D A jövőre egyébként gondolsz? Az elindulásba? Vagy azt is oldja meg?
2024. jan. 7. 17:49
 108/121 anonim ***** válasza:
100%
106# Nekem is kell belőle. :D haha.
2024. jan. 7. 17:49
 109/121 anonim ***** válasza:
77%
És az ilyen fog őszintén csodálkozni, hogy amint kitette az a szerencsétlen gyerek a lábát otthonról, az életben nem nyitja rá többet az ajtót.
2024. jan. 7. 17:57
 110/121 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés most azért született, hogy fényezzünk, mekkora ötleteid vannak a pénzügyi kultúra átadására?🤔 Hát, az nem jött be.

Aki a "semmire" ad FIX zsebpénzt, az le se írna olyan baromságot, hogy a gyerek ebből azt tanulja meg, hogy anya a lehetőség és határ a csillagos ég, mivel egy 10 éves számára is egyértelmű, hogy határ az a bizonyos FIX összeg. Ha te annyira ostoba vagy, hogy szerinted miután a 10 ezer után 20ezret követel a gyerek, a szülőnek nincs más lehetősége, mint, hogy 20 ezret adjon, az nem a gyik hibája, hanem a tiéd. Úgy látszik a többiek képesek határt szabni, és amíg nem az ő gyerekük lop a boltban, hanem a tiéd, a módszerük működik, a tiéd pedig nem.

Egyébként remélem, azt is megtanítod neki, hogy a 200forintos PET palackos havi keresete után járó kamat nincs, ugyanis nullára kerekítjük. Különben rohadtul félre viszed és nagyot fog csalódni, ha felnő és szembesül a banki kamatokkal😉

2024. jan. 7. 18:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!