10 évesnek zsebpénz bankkártya? Hogyan kereshet inkább pénzt?
Van egy rakat minden amire vágyik én meg nem veszem meg. Pl xbox kontroller, vagy akár konzol, videojátékokban ezek a pár ezer Ft-s kiegészítő plusz effektek, (pl vehet egy turbot kardot vagy mit tudom én), én meg még játékellenes is vagyok mert ha gépezik inkább az online angolt tanulná akkor!
Aztán telkártyára állandóan pénzt tenni, mert ha pl mamánál van vagy bármi baj lenne is tudjon engem hívni, aztán azona barátaival is beszél ha pl épp összeomlott neki a skype fiókja, meg ha pl be kell vinnem munkába legyen mobilnete, amin az online házi van.
Nekem meg elegem van abból hogy allandóan repkednek a költségek de a gyereknek meg igényei vannak, akár pl suliba is a plusz foglalkozás focidíj, vagy van sulismagazin ami csak azért kell neki mert a többinek is van, es nagy vita van abbol ha nem akarom fizetni mert csak itthon gyűjti papírhulladéknak, és így pl kindertojást se kap mert allandóam kukában vegzi az is,(mivel ki is nőtte a játékait, nem is érdekli), mégis neki kell a kindertojás, én nem veszem meg a sok hülyeséget, én spórolok!
De ha kap vmennyi pénzt akár fogtündér miatt, vagy mamátol karácsonyra, vagy gyűjti(ezért kamatokat is fizetek rá) de különben képes azonnal elkölteni.
Amíg én a rezsire lakbérre oktatásta nyaralásra fogszabalyozóra, vitaminokra riházkodásra izzadom magam, addig gyerekszemmel a világ meg xbox, e-roller, kindertojás, rágó, tutti juice, programok, videojáték, és mindezek folyamatos hiányérzete!
De nagyon szeretne már bevételeket is, tűkön ülve vàrja mikor lehet már a palackokat visszaváltani, képes a masszirozoval pénzért masszirozni!🤣, rámegy a kamatokra ha gyűjt, igazábol ez lenne mindkettőnknek a megoldas hogy keresse meg magának az xboxra, ilyenekkel NE ENGEM húzzon le, de a legjobb megoldás lenne, ha pl az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el.
Mennyi zsebpénzt illdomos adni gyereknek a szülő szemében abszolut hülyeségekre(szerintem 0Ft-t keresse meg ő!) ami a gyereknek viszont hosszu távu vágyai és a gyereknek meg elethalálfontos, tehát minden évben vagy állandóan kéri az e-rollert is, a videojáték kiegészitőket, vagy pl focihoz a méregdrága kesztyűt cipőt labdát(az olcsóbbak ki sem tartanak volt olyan sportossimos labdája amin azon röhöggünk hogy 1 honap foci után úgy nézett ki mint egy pamutgombolyag, tehát szálakkal volt átszőve, bőr fajta már semmi, es fogta a cérnaszálat és ugy gömbölyítette huzta maga az utcan mintha pórazon sétaltatná🤣. Azóta se veszek labdát a sportissimobol)
Na ha remgeteg lehetőség van és te meg a gyerek tudja akkor mi a feszkes fene a kérdés?
Zsebpénzt nem adsz de kérdezed ki mennyit adna.
Agybajos vagy.
112 én sem értem.elsonek a halálos iramban filmekből az üzemanyag jutott az eszembe,mert azokban az autókban nitro van.
De gondolom a fia nem üzemanyagot akar venni magának
Habár ebben a beteg családban ilyen beteg anya mellett minden meglehet 🤣🤣🤣
Igen, először nekem is autó jutott eszembe, csak épp valami virtuális játék, tekintve, hogy videójátékban akart kardot venni a kissrác, de a kérdező annyira hajtogatta a nitrot egy csomó kommentjében, hogy már nem tudom, hogy csak simán kattant, vagy szed is valamit mellé
"az angol oktatását, vagy tanulást akarna fizetni, amikkel még több bevétele lehetne, alapozna és ez a spirál kapná el."
Ezt nem is értem különben. A 10 éves fizesse a pet palackos 200 ft-ból az angol oktatását? Ez a másik mintha nem tudná elfogadni,hogy ő még gyerek gyereki vágyakkal,ami nem csak a tanulásból áll.
114 simán szed valamit.
El is tűnt,már biztos beütött a cucc 🤣🤣🤣
Mivel nehezményezed hogy véleményt alkotnak rólad és nem konkrét megoldásokat kapsz, így én csak tényszerűen leírom hogy mit tennék ha én lennék a helyedben:
- fizetném az angolt mert az az én dolgom lenne, és a focit is, mert bár béna, jót tesz a sport az egészségének, amit szintén az én dolgom biztosítani
- adnék neki havi 5ezer forintot, amit arra költ amire akar. Ennyi pénz nekem belefér abba, hogy ha el is veri, nem dől össze a világ
- ha másnapra elfogy a pénz és kér még, akkor azt mondom hogy nem kap többet, ennyi a havi zsebpénz. Ha hisztizik miatta, ez van, ha nagyon zavar a hisztije felteszek egy fülhallgatót vagy egy zajvédőt
- eszemben sem lenne azt mondani neki hogy pet palack visszaváltással szerezzen pénzt, nem egy csövest akarok nevelni a gyerekemből, aki a tesconál kukázza a visszaváltható üvegeket
Röviden ennyi. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!