Pofont adni egy gyereknek azért mert hozzányúlt valamihez amihez talan nem kellett volna?
Epp az autopalya pihenojenel altam meg amikor egy edesanya szalt ki a kocsibol gyermekevel,kb 2 ev koruli lehetett a gyerek,nagyon eleven gyereknek tunt rogton szaladt.
Anyuka nem magyarul beszelt.
A gyerek a foldrol fel kapott valamit,anyuka eszrevette lekiabalta es egy pofont is adott neki,gyerek nem sirt.
Olyan erthetetlenul figyeltem ezt az egeszet
Egy ilyen miatt?
Nem értem, mi a kérdés.
Igen, van, aki ilyenért pofont ad.
Jajj hagyjuk már basszus. 2, azaz KETTŐ éves az a gyerek. A pofon egyáltalán nem nevel, hiába látott 2 percet az életükből. Itt a gyakorin meg elég sokak szerint normális a pofon. Ha te majd kiborítasz egy pohár vizet vagy leversz egy vázát, akkor pofozd már meg magad, talán tanulsz belőle. Ez kb ilyen. Az a gyerek ha jó mintát mutatnak neki akkor úgyis olyan lesz később. 2 éves könyörgöm....na meg még idősebbet sem...
Nekem nagyon körülményes gyerekkorom volt, így utólag hogy nekem is van gyerekem és tanulók a témában kezdem érteni hogy miért voltam olyan amilyen. Lényeg az hogy akármit csináltam a mamám/ő nevelt SOHA nem ütött meg. Nem ordibalassal meg ütésekkel kell gyereket nevelni, mert ilyen roggyant emberek lesznek az eredmények...aki aztán vagy felismeri vagy nem...
Az más ha egyszer egyszer elszakad a cérna és durvábban szól vagy nyúl valaki, de nem állandó tanítási jelleggel...
Herótom van az ilyenektől.
4# tökéletesen egyetértek. Itt mindig akad minimum egy aki rózsaszín felhőbe burkolt csillámpóni fingú cukorka ízű meseszerű tündér életet él a csemetéivel..
Kérdező, te meg nem láttál 2 percnél többet az életükből. Nem tudod az előzményeket, semmit.
Innen pedig kár bármilyen hosszúságú következtetést levonni.
Itt mindig akad minimum egy aki rózsaszín felhőbe burkolt csillámpóni fingú cukorka ízű meseszerű tündér életet él a csemetéivel..""
Tehát normális ha pofonnal reagálsz.
Kész vicc. Ehhez nem is kell többet látni.😂
Egyszer a kisfiam futobiciklivel ment az út felé. Szaladtam mellette és mondtam többször hogy álljon meg. A végén én rántottam vissza hogy ki ne guruljon egy arra járó kocsi meg satufékezett. Na akkor elcsattant egy pofon és ordibáltam is. Aki látta a jelenetet mit mondott? Igazam van. Aki nem látta csak hogy mondom a magamét a gyerek meg sír mit gondolt? Szegény gyerek.
3,5 éves volt akkor. Tudta nagyon jól hogy hülyeséget csinál és szándékosan nem fogadott szót ami majdnem az életébe került. Majd biztos megtanulja ha elmondom még 100szor meg tutujgatom🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!