Más 2 évese is belenyúl mindenbe, hozzányúl mindenhez, kiborít mindent?
Hehe, az enyém is ilyen.
De konkrétabban mikre gondolsz?
Kislányom beleszól mindenbe, anyukát játszik, felülbírál (ez utóbbitól be tudok rágni:)). De van ennek nagyon pozitív oldala is: tudja minek hol a helye, megfigyel mindent, sokszor megcsinálja helyettem a maga módján. Pl. engem aztán egyáltalán nem zavar, ha a törölközős szekrénybe be vannak gyűrve a törölközők, mert valójában azt ő lelkesen és ügyesen behajtogatta és én tényleg büszke vagyok rá :). Segít megkenni pl a sütiket vagy kiszaggatni - itt megint nem érdekes, hogy hogy fog kinézni. Szóval a lényeg, hogy bevonom a dolgokba. De a szigorúan tilos dolgok szigorúan tilos dolgok, amiket persze minden egyes alkalommal el kell mondani. Pl: a porszívóhoz ő nem nyúl (helyette takarítja a földet a porcicatörlővel), tűzhely közelébe nem megy, fürdőszobába nem megy be egyedül, vasalóközelbe nem megy (csak a felügyeletem mellett adogatja a kisruhákat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!