Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » En csinaltam valamit rosszul? ...

En csinaltam valamit rosszul? Nem voltam eleg ertheto vagy a gyerekem direkt nem fogad szot?

Figyelt kérdés

Lanyom 10 eves.

Amikor covid volt,nyitni kellett neki messenger fiokot az online oktatas miatt(en nem mindig voltam a kozeleben amikor tanitas volt,azert kellett neki.amikor a nagyi vigyazott ra akkor nem tudott volna tanulni ha nem lett volna messengere neki)

Eddig szepen el is volt a lany,nekem irt neha,meg ket baratnojevel irt.ellenorizni szoktam.

De ma ahogy megneztem a telefont nem hittem a szememnek

Az en okos lanyom idegenekkel irogatott,hogy igy szerelmem ugy szerelmem,a baratnod vagyok,igy ugy,es meg egy kepet is kuldott magarol(csak arckepet)

A ver is meghult bennem.

Ezerszer elmondtam neki,ha valaki ir neki akit nem ismer szoljon nekem,nem irunk idegenekkel,nem kuldunk senkinek kepet magunkrol.(elmondasa szerint egy jatekban ismerte meg a fiukat-kisfius arckep de ugyebar ki tudja ki van mogotte)

Azonnal elvettem a telefont es letoroltem a messengert rola,es a telefont sem fogja visszakapni egy ideig

Elmagyaraztam neki,hogy nem volt helyes amit csinalt,mert ki tudja milyen emberekkel irkal.

Mondjatok,hogy nem reagaltam tul,es helyesen cselekedtem,hogy elvettem a telefont tole.

Eskuszom soha nem gondoltam volna,hogy ennyire ertetelen a lanyom,vagy szofogadatlan ,hogy elmondok neki valamit es akkor sem csinalja ugy.

Lehet szar anya vagyok,vallalom.azt hittem ismerem a gyerekemet,de kiderult,hogy at tud razni teljesen

Jelenleg a szobajaban duzzog az alany

2023. júl. 21. 14:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
26%

Az internet a LEGBIZTOMSÁGOSABB hely a világon.

Ha már mindenáron ennyire félteni akarod a gyereked, inkább tartsd a lakásban s ki se engedd az ajtón. Kint elütheti egy autó, vonat, szekér, biciklis, leitathatják, megerőszakolhatják, leszúrhatják, elrabolhatják, megkínozhatják, eladhatják, megölhetik, stb.

Az internet egész pontosan hogy is tud ártani neki? Figyelembe véve, még azt is, hogy TALÁN egy 40 éves hapsi írogat neki a másik oldalon? Hm? Te meg amúgy miből gondolod, hogy nem tényleg kisfiú? Neked hogy esne az, ha valaki azt gondolná, hogy a 10 éves lányod igazából nem is 10 éves és nem is lány?

2023. júl. 22. 20:04
 42/43 A kérdező kommentje:
41 ezt megtarthattad volna magadnak.pont ez az a valasz ami egyaltalan nem hasznos
2023. júl. 22. 20:21
 43/43 anonim ***** válasza:
Manapság a Google,facebook,meg társai beállíthatók szülői felügyeletre. Én is arra szavazok,hogy ne legyen okostelefonja és otthon ne tudjon elvonulni. Hidd el azt mondja megtanulta a leckét aztán folytatja tovább. Aztán ha látszik hogy tényleg javult a dolog na akkor kaphatja vissza a mobilt. Nem árt ezek után azért egy kis bünti. De totál elnyomni sem érdemes.
2023. júl. 23. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!