Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy oldjam meg két gyerekkel?

Hogy oldjam meg két gyerekkel?

Figyelt kérdés
ti hogy csináljátok,mindig ezen gondolkoztam akinek több gyereke van,nekem 8 évig csak 1 volt. holnap anyák napi előadásuk lesz a suliban,eddig mindenen ott voltunk,de most férjemet nem biztos hogy elengedik a munkából,ha sikerül,addig vigyáz a babánkra. 1 honapos. ha nem engedik hazahozzuk a gyereket és ő ne lépjen fel? szerintem senki nem hoz tesót,igy előre meg se kérdeztem,hogy babával jöhetek- e,de pont abban az órában szokott 1 óráig sírni,zavarna másokat. volt aki nem tudott elmenni anyák napjára? másik kérdés ha beteg egyik gyerek,akkor kéritek a dokit,hogy írja ki mindkettőt? mert ha a másikat vinni kell oviba, suliba,akkor a beteg nem lehet egyedül,télen is kora reggel is a hidegben vinni mindennap őt is betegen... köszönöm
2023. máj. 10. 08:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
59%
Biztos nem megoldás otthon maradni. De ezt a hisztit sem értem teljesen. Folyosón megnyugtatod, ha sír. Ha pont a gyereked versénél akarna sírni, akkor előkapod a szopikendőt és megszoptatod, hogy ne sírjon bele.
2023. máj. 10. 14:34
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is hordozókendőben vinném. Bármi fontos dolog miatt el kellett mennem és nem ért rá a férjem (nincs más segítségünk),akkor előtte evett és hordozókendőben teljesen jól elvolt,de ha babakocsiban tologattam akkor is. Esetleg úgy?Beengednék a kocsit?Ezeket én megpróbálnám,a szándék megvan vele,még ha tényleg ki is kellene menni. A bébiszitter sem hülyeség egyébként,fizetnék és kint tologatná a folyosón addig például vagy a friss levegőn. Én sem szerettem annak idején szerepelni,de közben mindig olyan jó érzés volt,hogy ott volt anya. Nekem az jó érzés volt,hogy nem mertem volna kiállni vagy menni,de ő mindig biztatott,hogy de menjünk,jó lesz,bízzak magamban,stb. (nem erőltette,csak beszélgettünk róla sokat). Tök jó ötleteket írtak amúgy kérdező így visszaolvasva.
2023. máj. 10. 14:57
 33/35 A kérdező kommentje:
köszönöm
2023. máj. 10. 15:02
 34/35 anonim ***** válasza:
80%

amig ovodába és általánosba iskolába jårtak a fiaim 90%ott voltam mindenen iskolai ünnepségen amikor munkahelyem nem engedett el sajna volt 1 ilyen esett akkor nem csak fiam érezte rosszul magát hanem én is egész nap mert OTT KELLET VOLNA LENNEM amugy .

lányomnál is amig magyarországon járt suliba ott voltam ,max drirekt kértem szabadságot .

2023. máj. 10. 17:32
 35/35 anonim ***** válasza:
59%

Én beszélnék az osztályfőnökkel,hogyha lehet,először a Te fiad mondja a verset,az elején biztos bent tudsz maradni pár percet.Aztán megbeszélném a gyerekemmel is (én mindíg mindent megbeszélek Velük) hogy most sajnos az a helyzet,hogyga sír a tesó,akkor lehet,hogy ki kell menned majd Vele a folyósóra az előadás közben,de ott vagy ne aggódjon.

A betegségnél én mindíg mérlegelek,hogy a többieket ki irassam e vagy sem.Nagyon lázas,hányós ,hasmenéses gyereket nem cipelek sehova feleslegesen.Torokfájás,hőemelkedés belefér.Még nem volt autóm a beteg gyereket még nagycsoportosan is betettem a babakocsiba a kicsit meg magamra kötöttem,ha pl orvoshoz el kellett menni.A középső sétált ga nem volt beteg,ha igen Őt is magamra kötöttem vagy ketten ültek a babakicsiba.

Kitarzás,előbb utóbb belerázódsz!

2023. máj. 12. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!