Hogy oldjam meg két gyerekkel?
amig ovodába és általánosba iskolába jårtak a fiaim 90%ott voltam mindenen iskolai ünnepségen amikor munkahelyem nem engedett el sajna volt 1 ilyen esett akkor nem csak fiam érezte rosszul magát hanem én is egész nap mert OTT KELLET VOLNA LENNEM amugy .
lányomnál is amig magyarországon járt suliba ott voltam ,max drirekt kértem szabadságot .
Én beszélnék az osztályfőnökkel,hogyha lehet,először a Te fiad mondja a verset,az elején biztos bent tudsz maradni pár percet.Aztán megbeszélném a gyerekemmel is (én mindíg mindent megbeszélek Velük) hogy most sajnos az a helyzet,hogyga sír a tesó,akkor lehet,hogy ki kell menned majd Vele a folyósóra az előadás közben,de ott vagy ne aggódjon.
A betegségnél én mindíg mérlegelek,hogy a többieket ki irassam e vagy sem.Nagyon lázas,hányós ,hasmenéses gyereket nem cipelek sehova feleslegesen.Torokfájás,hőemelkedés belefér.Még nem volt autóm a beteg gyereket még nagycsoportosan is betettem a babakocsiba a kicsit meg magamra kötöttem,ha pl orvoshoz el kellett menni.A középső sétált ga nem volt beteg,ha igen Őt is magamra kötöttem vagy ketten ültek a babakicsiba.
Kitarzás,előbb utóbb belerázódsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!