Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy oldjam meg két gyerekkel?

Hogy oldjam meg két gyerekkel?

Figyelt kérdés
ti hogy csináljátok,mindig ezen gondolkoztam akinek több gyereke van,nekem 8 évig csak 1 volt. holnap anyák napi előadásuk lesz a suliban,eddig mindenen ott voltunk,de most férjemet nem biztos hogy elengedik a munkából,ha sikerül,addig vigyáz a babánkra. 1 honapos. ha nem engedik hazahozzuk a gyereket és ő ne lépjen fel? szerintem senki nem hoz tesót,igy előre meg se kérdeztem,hogy babával jöhetek- e,de pont abban az órában szokott 1 óráig sírni,zavarna másokat. volt aki nem tudott elmenni anyák napjára? másik kérdés ha beteg egyik gyerek,akkor kéritek a dokit,hogy írja ki mindkettőt? mert ha a másikat vinni kell oviba, suliba,akkor a beteg nem lehet egyedül,télen is kora reggel is a hidegben vinni mindennap őt is betegen... köszönöm
2023. máj. 10. 08:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
persze aki normálisan válaszolt annak köszönöm
2023. máj. 10. 10:42
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

De megint csak a kifogásokat jössz. Nem pár napja tudjátok az időpontot!

Erre szokták mondani hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen...

Nekem is volt elsős gyerekem amikor szeptemberben megszületett a tesója de eszembe se jutott az hátrányba hozni Őt azért mert mi a férjemmel szerettünk volna még egy gyereket.

2023. máj. 10. 10:47
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor vidd haza a fiadat korábban és hagyjátok ki az anyáknapját. Most erre mit lehet mondani? Ha ez az egyetlen megoldás szerinted, akkor ez. Tégy így.

Azért beszéld meg a gyerekkel, hogy sajnálod és elmentek helyette fagyizni egyet, a versét is szívesen meghallgatod. Ennyi.

2023. máj. 10. 11:00
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

A férjem emiatt valtott munkakört, mert nekünk nincs segítségünk, szüleim 300km-re és dolgoznak, férjem szüleire nem számithatunk, férjem a tesójával nem tart kapcsolatot. Most 100%home office, rugalmas munkaidőben van, mindenre ketten vagyunk mindig, nyilván en viszem őket jatszótérre stb hétköznap, de ha ilyen van, ő van a másikkal.

Kevesebb pénz, de most nem az a legfontosabb. Valamit valamiért.

2023. máj. 10. 11:09
 15/35 A kérdező kommentje:
mit nem értesz hogy időben készültünk mègsem engedik el? hát most elmegyek babástól,de ha a folyosón leszek,akkor se látom,soha nem hagytam ki semmit,kétségbe vagyok esve köszönöm,hogy megrígattatok,itt mindig is olyan tündéri anyucik vannak ezen az oldalon...
2023. máj. 10. 11:11
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már felsős mind a két gyerekem. Teljesen normális volt mindkettőnél, hogy vannak kisebb testvérek. Szülőire nem hozták őket, de egy anyák napján szerintem teljesen belefér, hogy elviszed magaddal hordozóban. Kiülsz a szélére, ha nagyon sírna, ki tudsz vele menni a folyosóra. Vagy egy barátnő addig eldajkálja.
2023. máj. 10. 11:35
 17/35 anonim ***** válasza:
22%

Figyelj, ha a gyereket tényleg nem zavarja, hogy nem lehet ott, akkor ilyen körülmények mellett tuti kihagynám az egészet. Most annak is mi értelme van, hogy odamész, de lehet, hogy ki kell menned a folyosóra, mert sír a kicsi. Ugyanúgy rá lehetne fogni erre is a testvérféltékenységet.

Maradjatok otthon, csináljatok valami közös programot, akár egy kis játék, sütés, kézműveskedés, stb, szóval érezze, hogy ha ki is maradt, most csak vele foglalkozol, ha szeretné, a tanult verset is elmondhatja neked. Anyák napja lesz jövőre is, addigra a kicsi is nagyobb lesz, könnyebb lesz vele, akkor majd bepótoljátok.

Szóval ne szivasd meg magatokat, ha nem muszáj. Az, hogy erről ki mit gondol, az az ő dolga, tartsa meg magának.

A betegséget illetően, azt viszem közösségbe, aki nem beteg. Ha a kicsi beteg, akkor is viszem a nagyot, és fordítva. A kicsi most is beteg, sőt én is meg vagyok fázva picit, a nagynak persze rendszerint semmi baja (nagyon ritkán beteg), ő ment az oviba. Ha én viszem, és a férjem nem tud itthon maradni, jön velünk a beteg kicsi is, de hát általában ez jut a kistesóknak.

2023. máj. 10. 12:06
 18/35 anonim ***** válasza:
15%

"Nekem is volt elsős gyerekem amikor szeptemberben megszületett a tesója de eszembe se jutott az hátrányba hozni Őt azért mert mi a férjemmel szerettünk volna még egy gyereket."

na megjöttek tökéletesék akik évtizedekkel előre minden eshetőségre fel vannak készülve.

semmi baja nem lesz a nagy gyereknek ha ezt most kihagyja, de tényleg itt már mindenki mindentől lelki sérülést vízionál.

igenis az életben fogják még meglepetések érni mindkét testvért és mindkét szülőt, alkalmazkodni kell egymáshoz, és mindkét gyereknek meg kell tanulnia hogy nem mindig úgy alakul az élet ahogy ők akarják. ettől lesznek igazi lelkisérültek ha mindig mindent erőn felül úgy alakítotok hogy nekik jól legyen, mert akkor azt szokják meg, hogy az életben nem jöhetnek váratlan helyzetek.

nem a direkt szívatásról és az elhanyagolásról beszélek, hanem nehogy már ne tudja feldolgozni egy gyerek, ha éppen a szülő nem tud valamit megoldani, amit ő szeretne.

2023. máj. 10. 12:24
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerkőcöm van,12 és 6 évesek a baba 4 hós,a legnagyobb hiba amit elkövethetsz,ha a kicsi miatt kihagyod a nagyobbak pl fellépesét stb.. a kicsi 4 hetes volt mikor a legnagyobbnak gitár fellépése volt, elmentem a babát ittjon hagytam anyósómmal arra az egy órárá, most a kisebbnek volt anyáknapi műsor,most a Párom vigyázott rá, kivett fél nap szabit,mert Ő is sokáig dolgozik amúgy. Old meg valahogy később is lesznek ilyenek, így is a kicsi ilyenkor mindig több figyelmet kap,ez az élet rendje, de ha mindig Őt helyezed előtérbe akkor nagyon megsinyli q nagy nem beszélve a kettejük kapcsolatáról.

Nem biztos hogy sírna, de inkább menj oda Vele,mint el se vidd a nagyot...

2023. máj. 10. 12:25
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

“Az, hogy erről ki mit gondol, az az ő dolga, tartsa meg magának”

Végülis ez nem egy olyan oldal, ahol a kérdező a véleményekre kíváncsi és ahová te is leírtad mit gondolsz, te is aztán eszes lehetsz😂 majd akkor írja ki legközebb, hogy csak azokra a véleményekre vagyok kíváncsi, amiket hallani akarok.

Kérdező, nem tudom minek ez a drámázás senki nem sértegetett, egyszerűen nem értettek veled egyet. Bocs, de ha te annyitól elbőgöd magad, hogy azt mondták a férjednek szabit kéne kivennie, akkor tartsd távol magad az internetről. Te kérdezted mit csinálnánk. Ezt. Megoldanánk, mert nem hagynám ki a gyerek szereplését. Aki azt mondja, hogy nem fog emlékezni, baromira téved. Fog. Ha még a folyosón vagy is számít, hogy ott vagy. Ez a véleményem, tudod amit kérdeztél.

2023. máj. 10. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!