Mennyire tartod szükségesnek hogy a gyermekednek legyen egy játszóházban pl is szülinapja a barátaival?
Fiam szeretne, de a jelenlegi árak azt mutatják szülinap esetén hogy 4300ft/fő. Na hát ez baromi sok szerintem, nyilván mi hívnánk meg a barátait, minimum 8at, plusz a torta egyebek. Drága.
Tartjuk majd itthon, a tortája 21.500 Ft lesz. Lesz tartva az oviba is, oda is lesz torta véve, már egy cukrászdait oda. De akárhány helyet néztem ahol tartható lehetne mint nagyon drága. Nem kertes házban lakunk így az sem megoldás hogy itthon tartsuk.
Se játszóházra nem költenék, se ennyit tortára. Pedig bőven megtehetném.
21ezerért?! Te jó ég.
Én, ha szeretne tartok neki bulit. Nekem a szüleim sosem engedték, még csak otthon se, mert "nincs miből". Utáltam őket emiatt. Mindenkonek elhetett, csak nekem nem. Ezért nálam nem kérdés.
Mi kertesben lakunk. Raadásul tavasszal van a szülinapja. Így nem kérdés.
De volt neki már a mekibe is szülinapja és a suli aulájában is kibérelve.
Meg lehet ezt oldani, jóval olcsóbban, mint a tortádat 😅
Szomorú hogy van akinek 1 évben egyetlen egy alkalommal kiadni 20 ezer Ft-ot sok, “bezzeg megtehetné”. A gyerekére.
Ilyenkor a kisfiam olyan tortát kap, ami megszólal, soha nem tudnék olyat csinálni se más laikus. Ilyenkor csak mi vagyunk a család nagyszülőkkel mi tesóinkkal, mert kicsi még a baráti partyzashoz, de nekünk ez egy kedves családi esemény. Eszembe nem jutna hűledezni a formatorta árán. Évi 1x.
Akinek nem fér bele anyagilag azt is megértem, de nemtudom miért kell ezért másoknak beszolni, megspékelve egy jó kis jajjjj de hat én is megtehetnemmel. De ezen az oldalon mindig is ez ment, itt mindenki bőven megengedhetne mindent, de folyton megy más köpködése, mert az megvesz kiad valamire amire ő nem.
Én azt nem értem hogy tudsz ennyi ésszel életben maradni.
Nem írtam hogy nem lehet formatorta nélkül felnőni csak azt, hogy ez nem akkora luxus mint amilyennek itt a sok allitolagos nagyon gazdag gyk Manci előadja. De sejtettem hogy le leszek pontozva😂 mert szaros 20 ezer Ft-ot ki merészeltek fizetni évente.
"Ezért kapsz külön termet és játszószobát ahol kb 2 órát maradhattok"
Már ahol. Mekiből se mind egyforma, gondolnád? :) A 300 ezres varoskánkban egyik Mekiben sincs különterem. Csak egy szülinapos asztal elkerítetlenül a mászóvár mellett.
Nálunk egy sima torta 15 ezer. A formatorta 30. Vidék.
Ehhez képest a 21 baráti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!