Mennyire tartod szükségesnek hogy a gyermekednek legyen egy játszóházban pl is szülinapja a barátaival?
Fiam szeretne, de a jelenlegi árak azt mutatják szülinap esetén hogy 4300ft/fő. Na hát ez baromi sok szerintem, nyilván mi hívnánk meg a barátait, minimum 8at, plusz a torta egyebek. Drága.
Tartjuk majd itthon, a tortája 21.500 Ft lesz. Lesz tartva az oviba is, oda is lesz torta véve, már egy cukrászdait oda. De akárhány helyet néztem ahol tartható lehetne mint nagyon drága. Nem kertes házban lakunk így az sem megoldás hogy itthon tartsuk.
Miért nem lennétek jó házigazdák?
Második, az állatkert itt nem nagy élvezet a háztáji állatokkal főleg.
Miért nem te sütöd a tortát legalább otthonra? Tudom, hogy valakinek csak a cukrászdai az igazi, de szerintem szokás kérdése. Én pont a bolti tortával nem érzem "igazinak" a szülinapot, csak anya tortájával.
A játszóházi zsúr az én gyerekkoromban is menő volt, de sokan tartották otthon, akár lakásban is.
De az is opció, hogy van otthoni ünneplés meg ovis és slussz.
Az is baj a játszóházzal hogy nem lehet lefoglalni az egészet, tehát ott játszanak mások is és úgy elég zavaró hogy nem csak a barátok vannak ott hanem sokan mások.
Meg az árak.
Van egy csaj aki nagyon szép és finom tortákat csinál, vele csináltatom.
Nekem még a piskóta se megy 🤣 tehát inkább ezt ráhagyom másra. Sütikkel ami nem piskótas nincs bajom, de mondjuk egy majd most vasemberes tortát nem tudnék megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!