2 éves kisfiam elesett és belülről ráharapott a szájára Szükséges ilyenkor az orvos?
Nálunk 3x fordult elő ilyen. Első alkalommal nem vittem mert tényleg csak a szája szakadt fel, rondán nézett ki aznap de másnapra lelohadt a dagadás és tényleg nem volt egy nagy seb se meg semmi.
Másodszor viszont a fogát is megcsapta úgyhogy fogorvoshoz elvittem. Ő mondta, hogy hát igen ezt most sikerült megmozdítania, adjak neki pár napig pépeset és ha szerencséje van nem esik ki. 4 napig pépeset evet, aztán utána már tudott rágni.Minden esetre szerencséje volt mert mégcsak be se szürkült az a foga, pedig mondta a doki, hogy be fog.
harmadszor 2 napja esett szó szerint szájra.Idétlenkedett és valahogy padlót fogott.Rendesen megcsapta a felső ajkát, meg volt neki dagadva az egész, de látszott hogy ha lelohad ez se lesz borzasztó komoly úgyhogy most se vittem.Látszott hogy az ínye nem vérzik , a seb meg nem mély.Semmi olyan baja nem volt amiért vinni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!