Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire tartod szükségesnek...

Mennyire tartod szükségesnek hogy a gyermekednek legyen egy játszóházban pl is szülinapja a barátaival?

Figyelt kérdés

Fiam szeretne, de a jelenlegi árak azt mutatják szülinap esetén hogy 4300ft/fő. Na hát ez baromi sok szerintem, nyilván mi hívnánk meg a barátait, minimum 8at, plusz a torta egyebek. Drága.

Tartjuk majd itthon, a tortája 21.500 Ft lesz. Lesz tartva az oviba is, oda is lesz torta véve, már egy cukrászdait oda. De akárhány helyet néztem ahol tartható lehetne mint nagyon drága. Nem kertes házban lakunk így az sem megoldás hogy itthon tartsuk.

2023. márc. 25. 21:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%
Nem szükséges,de még mindig több értelme van, mint a 21 eFt-os tortának.
2023. márc. 25. 22:05
 12/42 anonim ***** válasza:
87%
Mcdonaldsban csak a fogyasztást kell fizetni (kb 1500 ft/fő a happy meal menü),a torta párezer ft-ba kerül. Ezért kapsz külön termet és játszószobát ahol kb 2 órát maradhattok. Ha jól számolom, ez így mindenestől olcsóbb,mint maga a tortád.
2023. márc. 25. 22:10
 13/42 anonim ***** válasza:
65%

Én értem, hogy szeretnél a gyermekednek élményt adni..

De bakker..

21 ezer forinton annyi értelmes dolgot lehetne venni egy 6 évesnek, mint egy tortára elkölteni.. 🤦🏼‍♀️

És akkor még oviba is egy torta, meg ajándék meg még zsúrt akarsz tartani..Mond normális vagy? És csak 6 éves lesz.. 🤦🏼‍♀️

2023. márc. 25. 22:16
 14/42 anonim ***** válasza:
43%

3-as vagyok, tobb okbol sem. Az egyik az, hogy ezeken a szulinapi bulikon van egy elvart edessegmennyiseg, meg bizonyos etelek, tobbnyire junk food, aminek ellene vagyok. Nalunk gyumolcs lenne, meg max. egy nem full cukros-lisztes torta (tobbfele etelerzekenysege van mindket gyerekemnek, es nekunk is).

A masik a program, en nagyon nem elvezem az animator szerepet, foleg nem egy csomo gyereknek. Lattam, milyen szulinapi bulikon volt a gyerekem, minden gyerek kapott bucsuajandekot, zacskot tele edesseggel, meg az anyukak kitalaltak nekik jatekokat, sokfele etelt rendeltek vagy keszitettek.

Nekem ezekhez se kedvem, se energiam, a jatszohazas verziora meg sajnalom a penzt. Arra nem, hogy elvigyem mondjuk csonakazni ilyen kis motoros hajot kiberelve, amit mar 6 evesen is tudott vezetni felugyelettel, meg vidamparkba, vagy csak szimplan horgaszni, vagy egy muzeumba. De egy csapat gyereknek ugy programot szervezni, hogy aztan tetsszen is nekik, es a gyerekemnek is azt mondjak, hogy jolereztek magukat - na ebben nem vagyok biztos, hogy a mi etkezesi szokasainkkal es programkitalalasi kedvunkkel ezt meg tudnank ugrani.

Persze, az evessel kapcsolatos elveimet felretehetnem, ahogy felre is szoktam, mikor meghivjak a gyerekem, es elengedem (aztan kenhetem hetekig a szteroidos kremmel, meg itathatom az antihisztaminnal, mert ekcemas lesz, es vakarja a boret). De hogy szandekosan en vegyem meg ezekhez az alapanyagokat, azt egyszeruen nem akarom.

Sokat vivodtam amugy rajta, mert szeretnek en is nagyon oromet okozni neki, de vegul o is mondta, hogy bar nagyon orulne egy szulinapi bulinak, neki az a fontos, hogy valamilyen bulija legyen, ha negyesben tartjuk, neki az is jo. Ettol megnyugodtam.

Ha nagyobb lesz, es kitalaljak maguknak a programot, eldontik maguknak, hogy mit esznek, akkor egy kisebb bulit meg fogok otthon engedni.

2023. márc. 25. 22:16
 15/42 anonim ***** válasza:
69%

Nézőpont kérdése, de nekem a játszóházi születésnap kicsit "sok a jóból". Úgy értem, hogy egy alapból ingergazdag hely és akkor jön még mellé a születésnapozás is. Nem sokszor voltam ilyenen, de nekem az jött le, hogy vagy mindenki játszik ezerrel és úgy kell összetrombitálni a tortához, így maga a születésnap része sikkad el vagy a játékra nem jut elég idő. Emellett abban igazad van, hogy nagyon drága. Az egyik testvéremnél most mindkét gyereknek az volt, be is szállt a költségekbe a rokonság. Ami azt illeti, nagyon személytelennek éltem meg, ráadásul alig volt lehetőségem a gyerekekkel pár szót váltani, mert nagy volt a hangzavar és persze ők is inkább nyüzsögtek. Egyébként Budapesten pl. van olyan játszóház, ahol az egészet le lehet foglalni.

#14: Ha vigasztal: nekem kimaradtak a szülők által szervezett szülinapi bulik és nem neheztelek rájuk miatta. Azt nem tudom, mi volt a pontos ok, amiért nem szerveztek, gyanítom, hogy az is belejátszott, hogy anyunak nem lett volna energiája mindegyikünknek minden évben ilyet szervezni, sütni-főzni-takarítani (az meg ráadás, hogy a cukros löttyök és chipsek nagy ellenzője). Azt mondta, hogy magunknak szervezhetünk, de akkor mi takarítunk. Én szerveztem is párszor szűk körűt, amire persze a spórolt pénzemből jól bevásároltam mindenféle egészségtelen ételt-italt ;) de egy szót nem szóltak érte.

2023. márc. 25. 22:39
 16/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem szükséges, de nekünk szokott lenni. Errefelé szokás, de nem verseny. Aki nyári gyerek, az a játszótéren tartja. Nekünk ez télen sajnos nem opció, ha az idő engedné, én is kint tartanám. Amíg kisebbek voltak, játszóház volt, idén egy kisebb benti focipályát béreltünk, és fociztak. Most az a menő. Nekünk ennyi belefér évente egyszer.
2023. márc. 25. 22:40
 17/42 anonim ***** válasza:
68%

Mar bocs, de ha 21 ezret kiadsz egy tortaert, ott veled van a baj.

Az meg miert baj, ha a jatszohazban van mas gyerek is ? Csak elfertek tan.

Hivjatok meg 3-4 baratot, kifizetsz 1 ora jatszohazat nekik, aztan elmentek hozzatok a tortara ezzel a 3-4 gyerekkel. Tortat meg csak tudsz csinalni vagy a ferjed ha nem is vagytok nagy cukraszok, vegyel akkor tortaalapot, bekened csokis vajas kremmel, raksz ra cukormazat, formazol belole autot es kesz. 10 ezerbol kijon igy pikk pakk mindenestol.

En egyedul nevelem a fiam, az apja nem fizet semmit.

Bowling partyt akar a fiam. Mondtam neki 3 baratjat elhivjuk, a 4 gyereknek igy a bowling, utana megyunk hozzank ahol tortalapbol elozo este megcsinalt torta varja. Kicsit meg lehet jatszani, mi addig kavezunk, aztan kalap kabat.

2023. márc. 25. 23:46
 18/42 anonim ***** válasza:
30%

Láttam múltkor ugrálóvár bérlést, azt hiszem 25 ezer volt, ha kertes házad van nézhetsz akár ilyesmit is. Szerintem tetszene nekik. Plusz egy olcsóbb vagy otthon sütött torta.

De a te ötleted is jó. Tudsz a neten gyerekeknek való játék ötleteket is nézni :)

2023. márc. 25. 23:52
 19/42 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , a torta azért annyi mert a munkadíj is benne van. Először én is sokallottam, de hát ha ilyet szeretne ilyet kap. Tavaly egy neves cukrásztól lett véve, a torta biztos volt vagy 10kg és szinte ehetetlen volt a sok fondanttól a tetején. Az akkor emeletes volt és 15-20 körül volt az àra. Nem rémlik
2023. márc. 26. 00:17
 20/42 anonim ***** válasza:
76%

A tortára mi a sugarshopban szoktunk 10 ezer alatt költeni, és hát az látványra meg ízre is luxustorta, 8 emberig simán bírja, és igazából többre is, mert kicsik nem tudnak benyomni akkora szeletet, amekkorával a 8 főre jutót számolták.

Szerintem 4300ért pizza/hotdog fejenként is van a játszóházasban(mi is nemrég néztük) üdítő meg nasi is van benne, meg a konferálás, amikor sikítanak.. Bírják nagyon. Amúgy tényleg nem szülinapos, jobban megéri elhívni őket játszóházba te fizeted a napijegyet, együtt kajálni valamit, majd délutánra vagy még az egész előtt átmenni hozzátok és elfújni a tortán a gyertyákat. Ez így a legköltséghatékonyabb, oviban úgysem hagynak ott senkit, mindenkivel lesz szülő.

Nálunk amúgy nem volt soha játszóházas buli, mindig változott mit akart, kivel akarta, most végre van normális baráti köre, lehetne rendes szülinapja, de nem akar, pedig a játszóházat is szereti még, gyakran megyünk:D Én osztálykirándulást fizetek belőle valami extra helyre, még nem tudom, hogy hova.

2023. márc. 26. 07:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!