Emiatt szaranya vagyok?
Van egy 1 éves és egy 3.5éves gyerekem.
A nagy ovis, ebéd után jár haza.
Délelött megcsinálom amit kell, értem itt a takarítás, főzés, ügyintézés, mindent.
1órára érünk haza az oviból.
Még be sem lépünk az ajtón, onnantól hallgatom, hogy játszak vele.
Mindig megbeszéljük, hogy ebédelünk mi is a kicsivel, elaltatom a kicsit és utána játszunk. A kicsi 1órát alszik, azt kb végigjátszom vele. Utána a kicsivel hármasban is játdzunk kb 1 órát. De nekem ennyi. Onnantól ha csak játékot látok sikítófrászt kapok. Nem tudok egyszerűen többet játszani vele. Az nem elég, hogy ott ülök és nézem, hanem folyamat a kisautókkal kell beszélgetnem.
Ilyenkor komolyan már sírni tudnék.
Innentől estig hallgatom, higy játszunk, játszunk, játszunk. Nem akarok.2 óra játék után nekem nem megy több.
Este mrg kb minden nap a fejemhez vágja, hogy én sosem játszok vele.
Szívesen rajtolnék, gyurmáznék, festenék, társasoznék, legó, építő, sorolhatnám. De hogy mindig ugyan az, a kocsikkal beszélgetni, nem megy. Ő meg mást nem hajlandó játszani.
" Lego, kirakó, építőkocka, rajzolás stb stb. De őt nem érdekli. Ha ő autózni akar, mutathatok neki bármit. 1000 játéka van, jobbnál jobbak, egyik sem érdekli."
Olvastam, de ez más! Nem tudom miért nem érted, ezeket EGYÜTT kell játszani, amiket meg én írtam, annál te vagy a "játékmester", ő játszik egyedül!
Nem azt kell mondani, hogy nincs kedvem autózni, játszunk legót, hanem "gyere ide balázs, csináltam kincskeresést, mi van a rajzon?" Nagyon jó, és az hol van? Menj oda, nézzük meg, megtalálod-e a következő nyomot!
Foglalkoztatod, de te kimaradsz belőle. Mint az oviban! Ráadásul ezeket nem ismeri, és mégis megvan az illúzió, hogy együtt játszotok!
Kit érdekel mennyi játéka van, az nem olyan, mint ezek! Egyik sem! Próbáld ki a kincskeresést, annál mindig garantált a siker, a játszón is játszottuk a környékbeli gyerekekkel. Min
33!
Leírtam már.
Ebéd után alvás, uzsonna majd 3, leges legkésöbb fél4kor haza. Fél4kir zár az ovi.
Mivel nem alszik nappal, felesleges ottmaradnia, mert nem játszik utána már semmit.
Játszótér 3 ház tőlünk. Kb mindig full üres.
35!
Igen, valószínű az összes ovi nyitvatartását végigböngészted 🤦♀️
Papiron a mienk is fél5ig van nyitva. Papíron. Azt ha fél4ig nem mész a gyerekedért hivnak, kb kiteszik. Nincs ovónő, senki benn már akkor.
Kiteszik, igen, az ajto ele. Aztan meg megy eletfogtiglanra. Ne vegyel mar be ilyet. Ha papiron fel 5 ig van, akkor addig. Ha nem, akkor meg lehet menni reklamalni a fenntarto szervhez.
Nema gyereknek anyja sem erti a szavat.
37!
És mit érek el vele, ha megutáltatom magam?! Csak az én gyerekem miatt boruljon a rend, főleg úgy, hogy szeptembetől ovit váltunk.
Ha rácsapok az asztalra, márpedig ott marad a gyerekem estig mit érek el vele?! Azt, hogy egyedül fog ott ülni fél 4től.
Sokkal előrebb leszek.
Hát akkor végül is van megoldás. Az ovikból ötkor is el lehet hozni a gyereket egyébként.
Egyszerű a képlet: ha nem tud gyerekkel játszani egy másik, akkor azzal akar, aki ott van, felnőtt, szülő, nagymama, nagy testvér, mivel ők még nincsenek el nagy részben önállóan.
Ezért lenne jó, ha négyig bent lehetne Sőt, még kilencre is be lehetne vinni, és akkor simán fél ötkor is elég lenne elhozni. Az alvást pedig meg kell beszélni a leendő ovi vezetővel, mik a lehetőségek. A fiam se aludt, pláne nem nagycsoportban, a másik szobában rajzolt, vágott, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!