Kihívhatják a gyerek védelmet, ha kiabálok a gyerekemmel? Szaranya vagyok?
Sajnos már naponta elpattan a cérna és kiabálok. A szomszédok ( panel) már tuti idegbetegnek gondolnak. Sose ütöttem meg, de kiabálok, ha többedszer is szófogadatlan.2 éves és semmilyen tekintetben nem tudom fegyelmezni, nem fogadja el azt, hogy ha valamire nemet mondok.
Félek,hogy kihívják egyszer a gyámügyet.:(
Egy két éves gyereknél nem éppen az üvöltözés meg a pofozkodás a leghatásosabb "nevelés".
Ahelyett, hogy tönkremész idegileg és a gyereket is magaddal rántod olvass el pár nevelésről szóló könyvet. Vagy a neten millió számra vannak a kisgyerekes blogok és fórumok, ahol más anyák osztják meg a tapasztalataikat és nyújtanak segítséget. És nevelési tanácsadóhoz is nyugodtan el lehet menni, azért van hogy segítsen.
Az a fura, hogy az erdekel mások mit gondolnak, ahelyett, hogy úgy tetted volna fel a kérdést, hogy mondjuk hogyan legyél türelmesebb anya...
Mert arra azt mondtam volna, hogy jarjatok társaságba, babaklubba stb..kérj segitseget általában a nagy fáradtság tesz türelmetlenne.
Szedhetsz magne b6 -ot.Nekem segít ha ki vagyok fáradva.
*szar anya, pont és vessző után szóközt teszünk és egy nő nem ordít......
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ez már most a bizalmatlanságot és a nagyon viszonyt mutatja... :(
Nevelési tanácsadótol próbálj segítséget kérni vagy olvasgass a neten vannak jó cikkek.....
Valószínűbb hogy nem fogják kihívni, de ebből csak szenvedés lesz mindkettőtök részéről, ha így folytatódik :(
Nem, csak hülye idegbeteg.
Persze, hogy nem hallgat rád, DACKORSZAKOS!
Felnőtt létedre lehetne több eszed is, minthogy egy kétévessel üvöltesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!