Magyar vagyok, és lesz valami bajom vagy a gyerekemmel valami baj, ha a leendő gyerekem apja arab származású lesz?
27/Nő
Olyanokra is gondolok, hogy nyelvek pl. beszéd a nagyszülőkkel, stb.
Nyelvi akadály nem lenne, általában ilyen helyzetben a gyerek mindkét nyelvet megtanulja, az anyuka és az apuka is csak a saját anyanyelvén beszél a gyerekhez.
Viszont erőteljes kulturális különbségek lesznek a férjed és te közted. Ami számodra lealacsonyító az számára természetes. Nagyon nagy szarban leszel, ha a házasságban jössz rá erre. Másrészről, ahogy az első válaszoló is említette, előállhat olyan helyzet, mint amiről a lányom nélkül soha c. könyv ír. Mi van, ha kimentek a szülőföldjére, megromlik köztetek a kapcsolat, haza akarsz jönni a gyerekkel, de ő nem enged, vagy csak a gyerek nélkül?
Rengeteget olvastam ebben a témában, szóval elég jártasnak mondanám magam. Engem főleg Szaúd-Arábia érdekelt, és természtesen a iszlám vallás, az arab emberek élete, kulturájuk.
Osztom az első kommentelő véleményét, ne csak azt az egy könyvet olvasd el, hanem olyan sokat amennyit bírsz.
Annak ellenére, h katolikus vagyok, nagy hatással van rám az iszlám, értem és megértem a vallásukat, a kulturájukat, hiszen a kereszténységgel egy tőről fakad. Sok vonatkozásban rokonszenvezek is az arabokkal.
DE: soha nem szülnék gyermeket egy arab férfinak.
Ahogy a többiek is írták! Soha nem szülnék egy arab férfinak.
A fátyol sikolya c. könyvet nagyon ajánlom.
Ne legyetek mar ilyen rasszistak...
Parom Irakbol szarmazik, rendesen gyakorolja a vallasat etc. Rendes, joszivu ember, soha semmi lealacsonyito dolgot nem tapasztaltam. Jovo heten megyek vele Irakba meglatogatni a csaladjat, akikkel az elso perctol skypon rendszeresen beszelunk.
Nem ertem miert van tele mindenki ennyi eloitelettel...
Nem vagyunk rasszsiták, de ne menj vele Irakba. Gyerekkel meg pláne ne. Ott teljesen más törvények uralakodnak, nem fog tudni megvédeni senki, ha rossz fordulnak a dolgok. Szép dolog a szerelem és a bizalom, de hidd el, jobb félni, mint megijedni.
Kérdező! Már tehes vagy? vagy csak tervezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!