Miért aggatnak olyan jelzőket az anyákra, hogy vérmami, momzilla, ősanya, és közben mindenki azt bizonygatja hogy nem az, hanem ő normális, jó fej, laza, neadjisten szaranya?
Az a baj, hogy vadidegenek csinálják ezt online.
Fąszkalap nem is ismer, csak kikértem magamnak hogy a hordozás=ősanyaság.
Olyan privát üzit kaptam, hogy a fülem kettéállt.
Kapásból leősanyázott, pedig nem szoptattam soha, császármetszésem volt, nem élek ősemberként elekrtronika nélkül csak hogy a babám ne érje képernyő fénye stb. Szóval kb az ellentéte volnék egy ősanyának. Erre meg valaki aki kutyasząrt se tud rólam, veszi a bátorságot hogy ezzel sértegessen.
Nem kell beskatulyázni senkit, legalábbis előtte legyen szíves mindenki önvizsgálatot tartani.
Mert nagyon sok őrült anyuka van, például múltkor olvastam egy fb csoportban hogy az anyuka majdnem nekiugrott egy csajnak a boltban, mivel hogy a csaj tiszta feketében volt és a gyerek megijedt tőle és sírni kezdett. Na az ilyenek a momzillák, vérmamik.
Meg sok anyuka úgy gondolja hogy ha szült egy gyereket, akkor neki mindent szabad. Felettünk lakott egy kisgyerekes család, és minden egyes éjjel ugrált, ordított, visitott a gyerek és nem foglalkoztak vele. Amikor felmentünk szólni anyuka majdnem megvert minket mert hogy hiszen ő még csak gyerek, nem tudnak vele mit csinálni. Mondjuk neveld meg a gyerekedet basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!