Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért aggatnak olyan jelzőket...

Miért aggatnak olyan jelzőket az anyákra, hogy vérmami, momzilla, ősanya, és közben mindenki azt bizonygatja hogy nem az, hanem ő normális, jó fej, laza, neadjisten szaranya?

Figyelt kérdés

2020. dec. 14. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert az anyák undokok egymással.
2020. dec. 14. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Mert így a legegyszerűbb elmondani, hogy ki “milyen”, sokkal bonyolultabb elmagyarázni hogy igen az anyuka aki szuper fitt, szuper tiszta, mindig süt-főz, szupermodell, a gyerekei is mindig patentül néznek ki, apuka szexi stb nem egyszerűbb azt mondani, hogy ő a “szuperanyu”? Vagy a mosizós, együttalvó, sokáig szoptató, kötődőnevelő stb helyett az “ősanya”? Annyit mondok ősanya és rögtön tudod mire számíts anélkül, hogy magyarázásba kellene fognom.
2020. dec. 14. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Csak itt szokás le ősanyázni legtöbb anyukát ,ne törödj vele.
2020. dec. 14. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy vadidegenek csinálják ezt online.

Fąszkalap nem is ismer, csak kikértem magamnak hogy a hordozás=ősanyaság.

Olyan privát üzit kaptam, hogy a fülem kettéállt.

Kapásból leősanyázott, pedig nem szoptattam soha, császármetszésem volt, nem élek ősemberként elekrtronika nélkül csak hogy a babám ne érje képernyő fénye stb. Szóval kb az ellentéte volnék egy ősanyának. Erre meg valaki aki kutyasząrt se tud rólam, veszi a bátorságot hogy ezzel sértegessen.

Nem kell beskatulyázni senkit, legalábbis előtte legyen szíves mindenki önvizsgálatot tartani.

2020. dec. 14. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Mert nagyon sok őrült anyuka van, például múltkor olvastam egy fb csoportban hogy az anyuka majdnem nekiugrott egy csajnak a boltban, mivel hogy a csaj tiszta feketében volt és a gyerek megijedt tőle és sírni kezdett. Na az ilyenek a momzillák, vérmamik.

Meg sok anyuka úgy gondolja hogy ha szült egy gyereket, akkor neki mindent szabad. Felettünk lakott egy kisgyerekes család, és minden egyes éjjel ugrált, ordított, visitott a gyerek és nem foglalkoztak vele. Amikor felmentünk szólni anyuka majdnem megvert minket mert hogy hiszen ő még csak gyerek, nem tudnak vele mit csinálni. Mondjuk neveld meg a gyerekedet basszus...

2020. dec. 15. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
A gyerekek ugrálnak, ez nem nevelés kérdése.
2020. dec. 15. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Amikor minden éjjel hajnali kettőkor ugrált akkor az bizony nevelés kérdése.
2020. dec. 15. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem már a 2,5 évesem is megérti, hogy este már nem ugrálunk mert erre lett tanítva. Az a gyerek akire ráhagyják az meg persze, hogy ugrálni fog a szomszéd örömére...
2020. dec. 15. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Átsiklott a tekintetem azon, hogy éjjel ugrálnak, így igen, jogosan akadtatok ki.
2020. dec. 15. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Éjjel amúgy is aludnia kéne gyereknek nem ugrálnia .
2020. dec. 15. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!