Miért nem tudom elviselni, hogy a kislányom lusta/túl nyugodt?
Még nem óvodás, alig várom, hogy hívjanak, hogy mikor mehet. Ha gyerekekkel van, pörög, imád játszani, futni, mindenfélét.
De ha itthon van velünk, ha tehetné, egész nap ülne, olvasni kell neki, mesét akar nézni, vagy egy helyben ülve játszani. Ha az udvarra megyünk, ott is alig mozog valamit, hanem csak szöszöl, meg hintázik.
Nem tudom miért, de ez engem nagyon-nagyon idegesít... Vannak epizódjai, amikor pörög egy tíz percet, de ennyi, amúgy egész nap csak ülne.
Már azt csinálom, hogy amíg mesét néz, addig nem ülhet, hanem nagy labdán kell ugrálnia, állnia, meg egyensúlyozó párnán állnia, hogy kicsit használja az izmait (ezeket egyénként szereti, nem kínzásnak éli meg :D)
Szóval... velem van a hatalmas probléma, hogy ez nem tetszik nekem, vagy hagyjam békén a fenébe a gyereket? Ti mit tennétek?
Lassan 3 éves lesz, ELVILEG akkor mehet óvodába, én nagyon várom, mert ott biztos, hogy mozogni fog sokat (már amikor nem betegen fog itthon feküdni...), hiszen a gyerekek puszta jelenléte is felpörgeti. Sajnos nem tudom minden nap társaságba vinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!