Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem az én dolgom... de ha...

Nem az én dolgom... de ha kénytelen vagyok naponta ezt elviselni sem tehetem szóvá?

Figyelt kérdés

Mióta elkezsődött ez a cirkusz (korona), nekem is a férjemmel, meg tesóméknál is mennek dokgozni a szülők. Anyukánk vállalja a gyerekeket. Amikor megyek értük délután sógornőm általában ott van már anyukáméknál. Megbolondulok tőle. Üvölt a gyerekekkel pedig egész nap nem látta őket. Állandóan unott, rosszkedvű, rinyál mindenért. És ami a legrosszabb hogy rácsapkod a gyerekekre. Már nem tudom elviselni. Anyámmal beszélni nem tudok amikor ott van, általában menekülünk el a gyerekekkel. A gyerekei is minden nap mondják anyukámnak hogy ugye még nem jön anya? Mondd neki hogy itt alszunk! Meg ilyenek... sajnálom őket nagyon.

Elegem van az állandó rosszkedvéből, meg abból ahogy a gyerekekkel bánik. Nálunk ez nem divat. Kiabálni, foghegyről beszélni a saját gyerekeddel, hangoskodni más házánál. Ma úgy éreztem megmondom neki, hogy mi a frász baja van már? Öcsém főz, rendezi a gyerekeket, SEMMIT nem csinál egy átlagos délutánon (saját bevallása!), fürdetésben, semmiben nem vesz részt. Hogyan viseljem ezt a nőt el? Ha lehet nem én megyek anyámhoz, de ez általában nem jön össze. Nálunk is és náluk is 4 és 6 évesek.

2020. jún. 10. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos sok mindent nem tehetsz. Habitus kérdése beszólsz-e vagy sem.

De bármit is mondj neki, azt lehetőleg ne a saját gyerekei előtt tedd. Nyilván így sem sok hitele van, ne te ronts ezen még jobban.

2020. jún. 10. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Én is ilyen vagyok. Masszív depressziója lehet neki is. A szemforgatásod és az esetleges beszólásod nem fog javítani a helyzeten, engem annyira felbosszantana, hogy utána még ilyenebb lennék. Viseld el, és örülj, hogy neked nincs durvára eleged a saját életedből minden átkozott reggel már felkeléskor. Van, akinek igen, elég baj az, nem kell, hogy te is tetézd.
2020. jún. 10. 21:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát ez baj! Menjetek orvoshoz! De ahhoz nincs jogod, hogy a magatartásoddal, problémáddal másokot életét keserítsd: és itt leginkább a férjre és gyerekekre gondolok! Kezeld a problémáidat, de ne a világgal legyen már a bajod. Mindeninek vannak gondjai! Ha már diganosztizáltad magad akkor akár egy szakorvost is megkérdezhetnél. Engem az ilyen nem hat meg!
2020. jún. 10. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Minket meg az nem hat meg, ha valakinek nem tetszik a pocsék hangulatunk, az unottságunk, meg a többi. Kisebb gondunk is nagyobb, örülünk, ha egyáltalán végig tudjuk vonszolni magunkat a napokon enerváltan, fásultan. A bogyónyeldesés különféle mellékhatásait pedig vállalja be az, aki javasolja, én biztos nem teszem még jobban taccsra a szervezetem.
2020. jún. 10. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet semmi bajod, csak ez egy jó kifogás mindenre! Elég gáz... azért mondjuk nem cserélnék veled! Nekem boldog életem van, alapvetően jól érzem magam a hétköznapokban! Borzalmas lehet így élni... ettől függetlenül tennie annak kell aki így van!
2020. jún. 10. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

2-4-re:

Nem tudom, ténylegesen depressziós vagy-e, ill. a kérdező sógornője az-e.

Mindenesetre ezzel a viselkedéssel kitartóan megássátok a házasságotok sírját.

Aztán majd lehet ugyanígy viselkedni akkor, amikor egyedülállóként kell a háztartást vinni, gyerekeket óvodába, iskolába hozni-vinni stb.

És természetesen, ha a gyerekekkel is így viselkedtek, akkor amint a bíróság köteles lesz figyelembe venni a véleményüket, az apa kérelmezheti, hogy nála legyenek a gyerekek. És te meg perkálhatod a fizetésed 20-40%-át. Vagy ha ez nem is következik be, a gyereked 18 évesen elhúz egyetemre és alig-alig fog hazajárni abba a földi pokolba, amit otthon teremtettél neki.

Szóval csak hajrá, nehogy változtassál magadon!

2020. jún. 10. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
En sogornom is ilyen. Nem az en dolgom, o elete, kerulom ahogy csak lehet, ha rakezdenek anyosnal a cirkuszra mar lepunk is le. Megvan a magam gondja, nem fogok azon a liban ragodni. Szarj ra. Ha anyad vagy anyosod meg elviseli hat o baja. Nem oldhatsz meg minden problemat :) orulj, hogy ti nem ilyenek vagytok es kesz.
2020. jún. 10. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Jaj azt meg hozza tennem, hogy 2 eve kinyitottam a szam, es szova tettem sogornom viselkedeset, nem csak e teren, mas megmozdulasai is voltak, es en lettem a rossz :D sogornom allitott kicsit magan es o lett a szent en meg a pcsa. Soha tobbe ilyen hibat nem kovetek el, en azota egy rokon eletebe se szolok bele, hagyom hogy megrgyek egymast. Es oszinten szolva jokat szorakozom a szanalmas kis vilagukon :D anyossal se torodok mar, nem lehet segiteni rajtuk, akkor sem allt mellem holott mindenki tudta hogy nekem van igazam.

Ez az elet, huyleke a vilag, bem erdemes ebbe belemenni, mert ugyis ugy forgatjak majd ki hogy te legyel a rossz. Nevess rajtuk. Gyerekuket ne sajnald, nem a tied. Ez van.

2020. jún. 10. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, ezt nem a te lakásodban csinálja. Amennyiben nálad csinálná, megmondhatnád neki, hogy ez itt nem divat. De ha te is vendég vagy ott, és ő is, akkor semmi jogod beszólni.
2020. jún. 11. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!