6 éves fiam csak a nasikat hajlandó enni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát chipset, kekszet, csokit, joghurtot, gumicukrot. Emellett még pékárukat magában, ürrsen. Mást semmit!!! Tehát nuku gyümölcs, zöldség, felvágott, főtt étel. Az oviban is ezt csinálja. Mit tegyek? Ez így nem maradhat! Már azért könyörög, hogy hagy vigyen be egy zacskó csipszet az oviba mert éhes. Itt vettem észre, hogy nagy a baj! Hogy szoktassam le erről!2022. szept. 21. 16:20
31/33 A kérdező kommentje:
A nagyszülőket pedig jól kiosztottam-bár úgy sejtem haszobtalanul! Ők már csak ilyenek
2022. szept. 22. 15:09
32/33 anonim válasza:
Oke, de itt bejon a képbe, hogy evészavaros lesz. Ha foggal-körömmel tiltok bizonyos ételeket, első dolga lesz rászabadulni, amint teheti.
33/33 A kérdező kommentje:
Most már eszik rendesen
2022. szept. 23. 07:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!