Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, ha ennyire intenzíve...

Normális, ha ennyire intenzíven éli át álmában a történéseket?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2,5 éves, dackorszak közepén jár. Egész nap ellenkezik. És éjszaka is. Úgy ébred sokszor, hogy üvölt, visít, csapkod, rúgdos. Ilyenkor sokszor olyan dolgokat mond, hogy nem kérem, nem akarom, nem eszek, amik nap közben történtek.

De ezt éjszakánként legalább 6-8 alkalommal. Brutális. Visít, mint akit nyúzak.

Ez normális?

ma 08:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem igen, normális. Az én kisfiam kicsit kisebb, 22 hónapos, de ő is szokott álmában beszélni és olyanokat mond, amiket napközben is sokat ismételget. Pl. "Anya, gyere" 🤣 Persze, a ti esetetek annyiban más, hogy ő sír is, de mivel dackorszakban van, szerintem ez belefér még a normálisba.
ma 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!