6 éves fiam csak a nasikat hajlandó enni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát chipset, kekszet, csokit, joghurtot, gumicukrot. Emellett még pékárukat magában, ürrsen. Mást semmit!!! Tehát nuku gyümölcs, zöldség, felvágott, főtt étel. Az oviban is ezt csinálja. Mit tegyek? Ez így nem maradhat! Már azért könyörög, hogy hagy vigyen be egy zacskó csipszet az oviba mert éhes. Itt vettem észre, hogy nagy a baj! Hogy szoktassam le erről!
Nyár előtt mi volt a kedvenc főtt kajája? Tedd elé ezt és ne legyen otthon más alternatíva. Nem kell megennie akkor, mond neki, elmehet játszani és 20 perc múlva is megeheti. De nem lesz más. Ha lefekvéskor is éhes, akkor már annyira h inkább azt fogja mondani h megeszi, vagy nyammog rajta és éhes marad
Másnap ismét ez, és ne legyen alternativa.
Harmadik nap, meg fogja enni amit nyár előtt.
Ha valóban elcseszett nyár miatt, akkor ez a módszer segít.
Ha étkezési zavaros akkor nem, de azt írtad a nagyik rontották el.
2022. szept. 21. 18:49
22/33 anonim válasza:
Óriási troll kérdés, csodálom hogy senkinek nem esik le :D ki az akinek annyi gógyija nincs hogy normálisan etesse a gyerekét de pénze van hogy csipsz legyen mindig otthon? :D a nagymamás részen meg kihaltam!
2022. szept. 21. 20:11
23/33 anonim válasza:
Az a baj, hogy aki normálisan él, etet, gondoz egy gyermeket, nem is tudje elképzelni, hogy másnak ez nem megy.
Pedig nagy az isten állatkertje, bölcsiben dolgozom és sok csodán vagyok túl.
Most az új beszokósaink nem tudnak kezet mosni, de nem az hogy tudni kéne egyedül, de nem is érti mit akarok mert a törlőt használják már a szülők.
Volt olyan ha gyerek éjjel felsírt kapott egy túró rudit(kinek jut ez eszébe??). Vannak csodák.
2022. szept. 21. 20:16
24/33 anonim válasza:
Szetinrem is ez nem reális. Még a legválogatosqbb gyereknek is van valami rendes étel amit megeszik, spagetti, rántott hús, sült krumpli,fasirt... Vagy akkor gyümölcs püre, turmix , lé formában. Ezer féle dolog van amivel lehet próbálkozni
2022. szept. 21. 20:39
25/33 anonim válasza:
A gyereked önálló jövedelemmel rendelkezik meg eljár a boltba bevásárolni magának? Mert ha nem akkor nem értem a problémát. Azt eszik amit adsz neki. Ha ilyen hulladékkal tömöd az kizárólag a te hibád.
2022. szept. 22. 10:19
26/33 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök évek óta. Egésznapos hiszti es sértődés az édességekért. És ne higgyétek,hogy ha nem adok egy hétig, abbahagyja, vagy többet eszik normális kajából! Épp,hogy nem csontsovány. Inkább éhenhalna dacból. Egyedül azért eszik, hogy utána édességet kapjon. Egy evés 1 óra, és 10percenként könyörögni kell,hogy legalább még egy falatot egyen.
2022. szept. 22. 11:28
27/33 anonim válasza:
Ne adj neki nasit, ne is tarts otthon. Ha nem eszik mást, akkor így járt. Előbb-utóbb kénytelen lesz, éhen halni nem fog. Ne a gyerek diktáljon már neked, szerezz egy kis tekintélyt.
2022. szept. 22. 12:06
28/33 A kérdező kommentje:
De akkor nagyon hisztizett, csúnyán beszélt, azt mondta: utállak, anya!
2022. szept. 22. 15:04
29/33 A kérdező kommentje:
Ma nem vettem neki nasit, kicsit hisztizik,káromkodik,azt mondja, hogy utállak, anya!, de ezeket figyelmen kívül hagyva! a megfelelő időpontban elé teszem az ételt, nem mondok semmit, csak hagyom előtte egy fél órát. Eleinte nem fogyott, azóta-mivel éhes-már megkóstolta, és eszi. És bízom benne, hogy egy idő után nem fogja a nasit követelni
2022. szept. 22. 15:07
30/33 anonim válasza:
28
Úgy látszik a cukormegvonásra őszinteséggel reagál a szervezete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!