Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok venni a gyerekeitekn...

Miss Lady kérdése:

Szoktatok venni a gyerekeiteknek Kindertojást?

Figyelt kérdés

A csokit vagy a játékot szereti jobban? :)

Amúgy most milyen játék van a Kindertojásokban?

jan. 15. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%
Szoktam, de csak a csokit adom oda, mert a játéknak apró alkatrészei vannak, és ő még csak 15 hónapos.
jan. 15. 16:54
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Mostanában nem - a Harry Potteres kinderjoyokat gyűjtötte korábban. Annak a csoki részét is jobban szereti - de nem ette meg azokat sem, tesóinak elosztogatta.
jan. 15. 17:00
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem igazán, mert a csokit nem szereti, a játék meg 2 percig érdekli. :D
jan. 15. 17:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a játék jobban érdekli őket, mint az édesség. Utána együtt rakjuk össze őket.
jan. 15. 17:10
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem adok édességet. Még csak 1 éves és 8 hónapos. Nincs megszokva, mikor akartam adni csokis nápolyit, beleharapta és visszaadta
jan. 15. 17:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán. A csokit szeretik, a játék csak ideig-óráig érdekli őket. Akkor inkább Kinder csokit kapnak.
jan. 15. 17:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, motivációs ereje van nálunk.

A játék jobban érdekli, de a csokiból is szokott enni.

jan. 15. 17:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
4,5 éves kisfiam imádja. Most nagy dinó mánia van nálunk, a Kinder joyosból összegyűjtöttük az összes dinót. A sima Kinder tojásból most az állatokat gyűjti, a többi fajta figura nem igazán érdekli, max csak aznap, mikor megvesszük, de sokszor szemét van benne. A joyt nem igazán eszi meg, a sima Kinder tojást szereti.
jan. 15. 17:44
 9/16 anonim ***** válasza:
35%
5-ös vagyok. Nem tudom miért pontoztatok le, hogy azt mondtam, hogy nem adok édességet. Egy kérdés volt, amire lehetett igennel és nemmel válaszolni. Szerintem nincs itt helyes és helytelen válasz
jan. 15. 17:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk. Sűrűn. A csokit is megeszik, a játékkal is játszanak. 3db 2.5l-es fagyisdoboz van tele kinderes játékkal. Sokszor kiszórják és játszanak csak úgy velük.

3és 5 évesek

jan. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!