Miss Lady kérdése:
Szoktatok venni a gyerekeiteknek Kindertojást?
Figyelt kérdés
A csokit vagy a játékot szereti jobban? :)
Amúgy most milyen játék van a Kindertojásokban?
ma 16:53
1/12 anonim válasza:
Szoktam, de csak a csokit adom oda, mert a játéknak apró alkatrészei vannak, és ő még csak 15 hónapos.
2/12 anonim válasza:
Mostanában nem - a Harry Potteres kinderjoyokat gyűjtötte korábban. Annak a csoki részét is jobban szereti - de nem ette meg azokat sem, tesóinak elosztogatta.
3/12 anonim válasza:
Nem igazán, mert a csokit nem szereti, a játék meg 2 percig érdekli. :D
4/12 anonim válasza:
Igen, a játék jobban érdekli őket, mint az édesség. Utána együtt rakjuk össze őket.
5/12 anonim válasza:
Nem adok édességet. Még csak 1 éves és 8 hónapos. Nincs megszokva, mikor akartam adni csokis nápolyit, beleharapta és visszaadta
6/12 anonim válasza:
Ritkán. A csokit szeretik, a játék csak ideig-óráig érdekli őket. Akkor inkább Kinder csokit kapnak.
7/12 anonim válasza:
Igen, motivációs ereje van nálunk.
A játék jobban érdekli, de a csokiból is szokott enni.
8/12 anonim válasza:
4,5 éves kisfiam imádja. Most nagy dinó mánia van nálunk, a Kinder joyosból összegyűjtöttük az összes dinót. A sima Kinder tojásból most az állatokat gyűjti, a többi fajta figura nem igazán érdekli, max csak aznap, mikor megvesszük, de sokszor szemét van benne. A joyt nem igazán eszi meg, a sima Kinder tojást szereti.
9/12 anonim válasza:
5-ös vagyok. Nem tudom miért pontoztatok le, hogy azt mondtam, hogy nem adok édességet. Egy kérdés volt, amire lehetett igennel és nemmel válaszolni. Szerintem nincs itt helyes és helytelen válasz
10/12 anonim válasza:
Mi szoktunk. Sűrűn. A csokit is megeszik, a játékkal is játszanak. 3db 2.5l-es fagyisdoboz van tele kinderes játékkal. Sokszor kiszórják és játszanak csak úgy velük.
3és 5 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!