Mennyit tv-znek, kütyüznek 6-8 éves gyerekeitek az Ünnep alatt?
Figyelt kérdés
Mesenézés, játékkonzol, telefonon játék mennyi időt tesz ki az otthontöltött napok alatt?tegnap 17:43
1/11 anonim válasza:
Folyamatosan megy a tévé, mert egy csomó mesét, családi filmet adnak ilyenkor. Telefonja nincs, számítógépezni nem akar.
2/11 anonim válasza:
Ó már reggel ment a PS 1 órát. (Ennyire van korlátozva a fiókja) Telefon meg kb 2-3 óra, pedig nem voltunk itthon egész nap.
TV nézés nem jellemző, ma nem ment.
Igaz 9 éves de nemrég töltötte amúgy is.
3/11 anonim válasza:
Semennyit, fáj is a fejem. :) Most fürdenek.
Csak a társasjátékok youtube videóit néztük meg együtt, hogy jobban értsük.
Játékkonzol nincs, telefonjuk nincs, a mi telefonunk nem játék, nincs is rajta játék.
9 és 6 évesek.
4/11 anonim válasza:
9 eves, nincs tablete, telefonja vagy gepe, nem butitom vele ido elott, nalunk konyv van.
A TV megy, de csak azert mert en nezem a karacsonyi filmeket.
5/11 anonim válasza:
Mivel újdonság nekik, ezért most sokat. Kinectet kaptak, ma izomlázzal ébredtek. 🤣 Fejenként kb 2 órát játszanak vele. De ebben egyeztünk meg, hogy most az ünnepekben lazítunk mi is, ők is. Amíg egyik xboxozik, addig a többiekkel tudunk társasozni, legozni, sütni valamit.
6/11 anonim válasza:
6.5 évesemnek picit többet engedtem a napokban, mert 1 hete szültem. Gyenge vagyok még és nem tudtam vele rendesem foglalkozni, mert van mellette egy majdnem 2 évesem.
7/11 anonim válasza:
Sokat. Nem kontroll nélkül,de le is betegedtek,vendégség is volt, szóval ha haladni akartam, akkor engedni kellett.
9/11 anonim válasza:
Egész nap megy a tévé.
Filmek, mesefilmek, sőt, most a napokban kitoltam az alvást kilenc óráról tízre.
10/11 anonim válasza:
6éves. Telefon és egyéb kütyü nincs. A tv ma pl egy hosszabb mese idejére volt bekapcsolva és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!