Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit tv-znek, kütyüznek...

Mennyit tv-znek, kütyüznek 6-8 éves gyerekeitek az Ünnep alatt?

Figyelt kérdés
Mesenézés, játékkonzol, telefonon játék mennyi időt tesz ki az otthontöltött napok alatt?
tegnap 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Folyamatosan megy a tévé, mert egy csomó mesét, családi filmet adnak ilyenkor. Telefonja nincs, számítógépezni nem akar.
tegnap 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Ó már reggel ment a PS 1 órát. (Ennyire van korlátozva a fiókja) Telefon meg kb 2-3 óra, pedig nem voltunk itthon egész nap.

TV nézés nem jellemző, ma nem ment.

Igaz 9 éves de nemrég töltötte amúgy is.

tegnap 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Semennyit, fáj is a fejem. :) Most fürdenek.

Csak a társasjátékok youtube videóit néztük meg együtt, hogy jobban értsük.

Játékkonzol nincs, telefonjuk nincs, a mi telefonunk nem játék, nincs is rajta játék.

9 és 6 évesek.

tegnap 18:53
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

9 eves, nincs tablete, telefonja vagy gepe, nem butitom vele ido elott, nalunk konyv van.

A TV megy, de csak azert mert en nezem a karacsonyi filmeket.

tegnap 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Mivel újdonság nekik, ezért most sokat. Kinectet kaptak, ma izomlázzal ébredtek. 🤣 Fejenként kb 2 órát játszanak vele. De ebben egyeztünk meg, hogy most az ünnepekben lazítunk mi is, ők is. Amíg egyik xboxozik, addig a többiekkel tudunk társasozni, legozni, sütni valamit.
tegnap 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
6.5 évesemnek picit többet engedtem a napokban, mert 1 hete szültem. Gyenge vagyok még és nem tudtam vele rendesem foglalkozni, mert van mellette egy majdnem 2 évesem.
tegnap 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Sokat. Nem kontroll nélkül,de le is betegedtek,vendégség is volt, szóval ha haladni akartam, akkor engedni kellett.
tegnap 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Semennyit, egyik sem megengedett.
tegnap 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Egész nap megy a tévé.

Filmek, mesefilmek, sőt, most a napokban kitoltam az alvást kilenc óráról tízre.

tegnap 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
6éves. Telefon és egyéb kütyü nincs. A tv ma pl egy hosszabb mese idejére volt bekapcsolva és ennyi.
tegnap 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!