Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit tv-znek, kütyüznek...

Mennyit tv-znek, kütyüznek 6-8 éves gyerekeitek az Ünnep alatt?

Figyelt kérdés
Mesenézés, játékkonzol, telefonon játék mennyi időt tesz ki az otthontöltött napok alatt?
tegnapelőtt 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
6 éves a nagyobb. Nincs telefonja, nincs tabletje; a miénk pedig tabu (munkaeszköz). Nem is hiányolja egyiket sem. A TV az megy kb. egész nap, de ebből mese csak reggel és este van. Egyébként sem bambulva nézi. Közben játszik, Legózik...stb.
tegnapelőtt 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Elég vicces hogy akiknél nincs kütyü és a tv se megy egész nap le lettek pontozva. 10es válaszoló vagyok ha szeretne bármikor tvzhet de ha nincs "igénye" rá akkor feleslegesnek tartom bekapcsolni.
tegnap 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
#12 évközben meg osszák itt az észt milyen káros a tévé meg a telefon, most meg lepontoznak 🤣
tegnap 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:
13, évközben is lepontozzák azt, aki le meri írni, hogy tv/kütyük nélkül nevel és jön az ősanyázás/szupermamizás.
tegnap 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 én fordítva vettem észre

Az van lepontozva aki megengedi a kütyüket.

Meghalt itt amúgy soha nem lehet tudni mi a jó válasz

Valakinek az az élete, hogy nyomja a piros x-et

tegnap 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!