Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Első osztályos(6-7 éves)...

Első osztályos(6-7 éves) gyereked jár a barátaihoz/osztálytársaihoz iskolán kívül? Többi lent.

Figyelt kérdés

Úgy értem délután átmegy a barátaihoz olykor olykor? Az én lányom nem hajlandó csak ha én is elkisérem. Eddig nem volt ilyen gond,csak amiót elkezdte a sulit szeptemberben. Előtte bárhol,bármeddig ott maradt nélkülem. (Nyilván a barátainál)

Szeptember óta mint akit elvágtak,nélkülem sehova. Nem tudom mi lehet a gond.

dec. 27. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem
dec. 27. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Fél, mert az iskola tele van bunkó parasztokkal. Én is ott találkoztam velük, meg is utáltam az egészet pillanatok alatt. Előtte alig vártam.
dec. 27. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem

Ennyi idősen még jobban kötődik az anyjához, ráadásul rengeteg az új ember, az új inger, kell neki idő ameddig feldolgozza, addig pedig te vagy neki a biztos pont.

Ez abszolút normális az ő korában, majd lesz még amikor alig fogod látni otthon mert a barátainál lóg:)

dec. 27. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem. És nem is hiszem,hogy helyes lenne. Bármi történhet vele, abszolút nem ismered a többi rokont,aki ott van még.
dec. 28. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
16:30, mikor kijon a suliból, akkor már hova menjen a barátokhoz, mi is jövünk haza és kezdődik a munka utáni második műszak itthon. Én sem örülnék, ha még a meglévő kettő mellé idejönne hétköznap 1-2 gyerek. Óvodában sem mentünk át máshoz.
dec. 28. 03:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem. Hétköznap oviban se mentünk át senkihez délután. Hétvégén előfordult, hogy átjött valaki vagy mi mentünk, de az sem rendszeresen.

16:00ig van suliban, heti 2x edzésre is jár, olyankor még később érünk haza. Plusz olyankor tudunk együtt is lenni, beszélgetni, játszani (meg hétvégén nyilván), házimunka, ha kell tanulás (7 éves, másodikos, épp szorzótábla tanulás van porondon). Igazából én sem örülnék ha "itt hagynának" egy plusz gyereket hétköznap suli után, hacsak nem valami s.o.s helyzet miatt nincs más megoldás. Amit írsz az szerintem inkább kiskamasz-kamasz korban jellemző, hogy nélküled akar a barátaival lenni, akkor majd annak kell határt szabni, hogy nem mehet át folyamatosan másokhoz meg hozzátok se menjenek napi szinten kis barátok.

Most valószínűleg fáradt, hatalmas lépés amúgy is az ovi után a sulira váltani, sokkal fárasztóbb.

dec. 28. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
3. osztályos gyerekem se jár át máshoz hétköznap. Nyilván elsősként se tette. Nálunk ez nem szokás.
dec. 28. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőben még nem volt igényük az egymáshoz átmászkálásra, ez később jött elő, 10 éves koruk körül.
dec. 28. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Egy kislány van, aki a legjobb barátnője, de már óvoda óta.

Hozzájuk szokott menni, párszor már ott is aludt. De ez fordítva is igaz, hozzánk is jön a kislány.

Nem hétköznap, havi 1-2 szombaton.

dec. 28. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én gimisen 15évesen kezdtem átmenni barátokhoz és suli után bandázni.
jan. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!