Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok venni a gyerekeitekn...

Miss Lady kérdése:

Szoktatok venni a gyerekeiteknek Kindertojást?

Figyelt kérdés

A csokit vagy a játékot szereti jobban? :)

Amúgy most milyen játék van a Kindertojásokban?

ma 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Alkalomra szoktak kapni, mi külön nem veszünk nekik. A játék feldobja nekik, különlegesebb tőle, de amúgy magát a csokit jobban szeretik. Mondjuk érthető is, még kicsik, 2 és 4 évesek, lehet később már a játék is jobb lesz.
ma 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Ritkán. Ha kettőjüknek veszek egy tábla Milkát, annak jobban örülnek, így az gyakrabban van. Vagy a Choko bons ami nagy kedvenc még.

A csokinak egyébként. A játék 5-10 perc után már csak dobálódik.

7 és 9 évesek.

ma 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Szoktam. A csokit meghagyja,csak a játék érdekli.

Máskor meg megeszi a csokit is. Mikor hogy.

Néha veszünk "nekem is", a csokit elosztjuk, neki meg 2 figura jut.

ma 19:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Mar nem 22 eves 😅
ma 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ugyanolyan minőségű játékok lennének benne, mint pl. 25-30 évvel ezelőtt, akkor simán, de ilyen kacatokkal inkább nem szennyezném a környezetet. Párszor vettem, de olyan gagyi figurák voltak benne, hogy inkább veszek egy sima kindercsokit.
ma 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!