Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik autista kisgyereket...

Akik autista kisgyereket nevelnek,mi a gyermek kedvenc elfoglaltsága,mivel szereti magát lekötni,mit szeret csinálni?

Figyelt kérdés

tegnap 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvasni. Falja a könyveket. 9 éves.

Babakorától kezdve, amíg meg nem tanult olvasni, addig a hintázás volt a kedvence.

tegnap 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

- Tárgyakat sorba rendezni. Pl.: kisautókat, playmobil figurákat, tusfürdős flakonokat egymás mellé sorba állít

- Könyveket nézegetni (nem a tartalom, hanem a lapozás ,mint cselekvés köti le)

- Játszótéren hintázni és a kerítés mellett körbe-körbe menni

tegnap 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

5 éves.

Fél éve a színezés a mindene. De már mindent szeret szinte amit sz átlag gyerek.

Régebben a kerekekért volt oda, imádta pörgetni őket

tegnap 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,és a biciklit is szeretik?
tegnap 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Autista nő vagyok. Olvasni szerettem a legjobban. Nem feltétlenül regényeket, hanem leginkább számítógépes magazinokat, illetve állatos enciklopédiákat. Már alsó tagozatban tudtam egy csomó élőlénynek a latin nevét is. A másik kedvenc elfoglaltságom a hintázás volt. Akár órákig képes voltam a hintában ülni. Jelenleg fel-alá mászkálni, illetve gyalogolni szeretek. Természetesen egyedül.
tegnap 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Majdnem elfelejtettem a tárgyak sorba rendezését. Kislány koromban főleg a plüssök, babák, kinder figurák, felnőttként pedig a könyvek, polc díszek
tegnap 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok: későn tanult meg pótkerék nélkül, 8,5 éves volt akkor. Pótkerékkel is csak 4 évesen. Mivel nem volt sikerélménye benne, ezért nem szerette. Most már igen. Egyetlen a "sportok" közül, amit szeret.
tegnap 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!