Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondanál a kislányodnak,...

Mit mondanál a kislányodnak, őt miért nem viszi sehová az apja,csak az öccsét?

Figyelt kérdés
Az exem a láthatásokkor mindig csak a kisfiúnkat viszi el, a lányunkat nem, mert mindig "fiús program" van. De a kislány már nem fogadja el ezt a kifogást, a hétvégén is sírt, hogy miért nem mehetett velük. Természetesen igyekszem kompenzálni őt, én is elvittem vidámparkba "csajos programra", de már előre félek a következő láthatástól, hogy mit fogok neki mondani.

2022. aug. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
89%
Te nagyon sötét, nem egy hétről kettőre korlátoznák, hanem vagy viszi mindkettőt, vagy egyiket se lenne a felállás.
2022. aug. 12. 14:57
 72/79 anonim ***** válasza:
72%

Vagx talán ettől betojna apuka és attól félvén hogy a kicsi fiát nem láthatja többé, inkább a lányával is időt tölt. Ez miért nem opció?

És akkor is kiakadtál mikor írtam hogy BESZÉLJ az exeddel erről.

De tudod mit? Igen ennyi, megmondod a lányodnak, hogy apa nem akar látni, és majd a helyzet megoldja magát

Szégyelld el magad, hogy a konfliktust kerülöd, vagy minden lehetőséget megragadnál, helyette ehhez asszisztálsz.

2022. aug. 12. 14:59
 73/79 anonim ***** válasza:
95%
Igen, ezt a legkönnyebb vissza írni. Sok embernek derogál az önmagába nézés.
2022. aug. 12. 15:00
 74/79 anonim ***** válasza:
73%
EN léptem az EN GYEREKEM érdekében. EN őt helyeztem előtérbe. TE nem teszel SEMMIT a TE GYEREKEDÉRT.
2022. aug. 12. 15:00
 75/79 A kérdező kommentje:

Te nagyon világos, ilyen szabály nincs.

Tegyük fel van:

- Akkor nem viszi egyiket se. Előrébb vagyunk?

-Direkt akkor jön mikor a lányom nincs otthon. Előrébb vagyunk?

-Elviszi mindkettőt, de a lányommal folyamatosan éreztetik hogy csak kényszerből van ott, csak zavar. Előrébb vagyunk?

-Neki is is vannak ám jogai. Van olyan, hogy egyik gyereket egyik szülő neveli, másikat a másik. Ha ő is pert indít a fiam felügyeleti jogáért és meg is kapja, előrébb vagyunk?

2022. aug. 12. 15:01
 76/79 anonim ***** válasza:
79%
Te sehogy sem leszel előrébb. Ez simán látható.
2022. aug. 12. 15:05
 77/79 A kérdező kommentje:
Te se leszel előrébb ha azt hiszed hogy a törvények úgy ugrálnak ahogy te fütyülsz.
2022. aug. 12. 15:06
 78/79 anonim ***** válasza:
79%
De legalább megpróbáltam. Rólad ez viszont nem lesz elmondható. Annyit tettél, hogy kibsztad ide ezt a kérdést, aztán mindenkit oltogatsz, aki javasolt valamit. Lassan vége a nyári szünetnek. Kevesebb unatkozó troll lesz remélhetőleg.
2022. aug. 12. 15:16
 79/79 A kérdező kommentje:
Mit próbáltál meg?
2022. aug. 12. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!