Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondanál a kislányodnak,...

Mit mondanál a kislányodnak, őt miért nem viszi sehová az apja,csak az öccsét?

Figyelt kérdés
Az exem a láthatásokkor mindig csak a kisfiúnkat viszi el, a lányunkat nem, mert mindig "fiús program" van. De a kislány már nem fogadja el ezt a kifogást, a hétvégén is sírt, hogy miért nem mehetett velük. Természetesen igyekszem kompenzálni őt, én is elvittem vidámparkba "csajos programra", de már előre félek a következő láthatástól, hogy mit fogok neki mondani.

2022. aug. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
49%
De, asszisztálsz hozzá. Kozlod, hogy vagy együtt mennek a gyerekek, vagy nem megy egyik se. Ennyi.
2022. aug. 11. 17:55
 22/79 A kérdező kommentje:

Nem elengedni a kisfiút a láthatásra bűncselekmény te nagyokos. Büntetést kapnék érte:

[link]

2022. aug. 11. 18:05
 23/79 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem kapnál érte büntetést, mert azonnal kozolned, hogy a lathatas 2 gyerekre szól, nem egyre.
2022. aug. 11. 18:07
 24/79 anonim ***** válasza:
18%
Te nagyokos....Amúgy kötelező bunkonak lenned? Lehet apuka azért nem viszi a lányt, mert szerencsétlen a te kiallhatatlan stílusodat örökölte.
2022. aug. 11. 18:08
 25/79 A kérdező kommentje:
Az is lehet.
2022. aug. 11. 18:15
 26/79 anonim ***** válasza:
32%
A lepontozók szerint normalis ez a stílus, amit a kérdező megengedett magának, miközben valaki segíteni próbál neki? Hát....
2022. aug. 11. 18:17
 27/79 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, továbbra is kerülöd a választ a kérdéseimre (15 és 18-as válaszadó vagyok).

Azt kikérted magadnak, hogy nem asszisztálsz, de még mindig nem tudjuk, te mit tettél/próbáltál meg eddig. Miért nem válaszolsz erre?

2022. aug. 11. 18:39
 28/79 A kérdező kommentje:
Hogy ne beszéljem tele a kislány fejét és nem fog hisztizni .
2022. aug. 11. 18:58
 29/79 anonim ***** válasza:
51%

"Hogy ne beszéljem tele a kislány fejét és nem fog hisztizni."

Már ne is haragudj, de a férjed egy idióta, vagy annak játssza meg magát.

Azt hiszi, az a kislány vak és süket? Hogy nincsenek érzései?

Eddig kedvesen írtam néhány kommentet, de ez túlmegy mindenen.

Te beszopod ezt a magyarázatot?

Mind a ketten pszichológiai nullák vagytok. Én már a második ilyen esetnél léptem volna, mert ez az állapot és érv mindenképpen sántít.

Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz a helyzet.

Ilyen esetekben vannak ingyenes jogi tanácsadások, csak utána kell járni.

2022. aug. 11. 19:39
 30/79 A kérdező kommentje:
Nincs "jogi tanácsadás".
2022. aug. 11. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!