Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondanál a kislányodnak,...

Mit mondanál a kislányodnak, őt miért nem viszi sehová az apja,csak az öccsét?

Figyelt kérdés
Az exem a láthatásokkor mindig csak a kisfiúnkat viszi el, a lányunkat nem, mert mindig "fiús program" van. De a kislány már nem fogadja el ezt a kifogást, a hétvégén is sírt, hogy miért nem mehetett velük. Természetesen igyekszem kompenzálni őt, én is elvittem vidámparkba "csajos programra", de már előre félek a következő láthatástól, hogy mit fogok neki mondani.

2022. aug. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
A bíróság nem ugrik csettintésekre, az megvan?
2022. aug. 12. 09:23
 52/79 anonim ***** válasza:
98%

"(1996/593. szám).

A kapcsolattartási jog szüneteltetése, megvonása, korlátozása, újraszabályozása

Az eljáró gyámhatóság, illetve bíróság a felróható magatartást tanúsító szülő korábban megállapított kapcsolattartási jogát – a gyermek érdekében, kérelemre – korlátozhatja, vagy megvonhatja, illetőleg e jog gyakorlásának szünetelését rendelheti el, ha a jogosított a jogával a gyermek, vagy a gyermeket nevelő személy sérelmére visszaél. A szülő kapcsolattartási jogának megvonására csak olyan súlyosan felróható magatartások miatt kerülhet sor, amelyek miatt a gyermek érdekét még a korlátozott kapcsolattartás is sértené (BH 1996/644.)."

Kérelmezni kell! Nekem elegem van belőled. Még most csöppentem bele a vitába, de nem csodálom hogy elváltak tőled. Elviselhetetlen a személyiséged.

Én törlöm is ezt a kérdést, mert csak felidegel hogy ennyire nem sikerül felfogni semmit. Visszlát, remélem a kislányod rendben lesz.

2022. aug. 12. 09:33
 53/79 anonim ***** válasza:
83%
Ha az én gyerekemről lenne szó, megpróbálnék mindent, elmennék a falig, de ezt nem hagynám.
2022. aug. 12. 10:20
 54/79 anonim ***** válasza:
80%
Kicsi unatkozó troll megsértődött?
2022. aug. 12. 11:59
 55/79 anonim ***** válasza:
83%

Kerdezo, komolyan, az egy dolog, hogy buta vagy, de még bunkó és beképzelt is a semmire.

A bíróság ige is ugrani fog erre. Az a dolga. Csupán lépni kellene, de az ugye idő, pénz és erőfeszítés kérdése. Meg minimális értelem is kellene hozzá, de az neked nincs. Hagyd is annyiban az egészet.Majd hordod a lányod pszichológushoz, mert depressziós lesz az apja miatt és megutálja majd az öccsét.

2022. aug. 12. 12:31
 56/79 anonim ***** válasza:
87%
Nos, kedves Miss Arrogancia, az én hülyeségemre ugrott, ugyanis én léptem. Beadtam a kérelmet, indult per, megnyertem, apuka nincs többé a képben. Menj, gondolkozz kicsit. Tudom, nehéz, mert sosem csináltad, de érdemes. Legalább q gyereked miatt.
2022. aug. 12. 12:39
 57/79 A kérdező kommentje:

1. Ahhoz megvonják a láthatást komoly indok kell, és azt be is kell tudni bizonyítani.

2.Légy büszke magadra, hogy eltiltottad a gyerekeidtől az apjukat.

2022. aug. 12. 12:44
 58/79 anonim ***** válasza:
85%

1. Nyilvánvalóan komoly indokolt volt. A tiéd is az lenne, ha foglalkoznak vele.

2. Igen, büszke vagyok rá, hogy az ő érdekeiket néztem, nem az apjukét.

2022. aug. 12. 12:56
 59/79 anonim ***** válasza:
72%

"Csak ti olyan fogyatékosak vagytok hogy nem tudtok különbséget tenni jogi és nem jogi dolgok között. A láthatás jog, nem kötelesség."

Eleve ezen horkantva felröhögtem.

A másik... a jog szabályozza a láthatást.

A harmadik, megkérdik a gyereked, hogy apukád gyakran foglalkozik veled? Gyakran hagy ki? Mit csináltok együtt?

Vagy ha a gyerekeid érdekét néznéd akkor te is mondhatnád hogy az apjuk hónapok óta ignorálja a gyereket, szeretnéd jobban korlátozni a láthatást.

Sőt ha kérsz jogi tanácsot, lehet még ne adj isten egy ügyvédet is fizethetnél.

Utoljára csak annyit írnék, hogy nagyon durván kibújt a szög abból a bizonyos zsákból.

2022. aug. 12. 14:06
 60/79 anonim ***** válasza:
100%

De mi ez a "nincs jogi tanácsadás" nálad?

Van jogi tanácsadás, fizetős is, de van ingyenes, pl ez Budapesten:

[link]

Google első oldal...

De fixen van ingyenes jogi tanácsadó nap a bíróságon, nálunk pl csütörtökönként.

Itt ha valami bajod van, akkor adnak jogi tanácsot, hogy lehet-e bármit tenni.

De lehet, hogy neked ez segítene többet:

[link]

Sok sikert.

2022. aug. 12. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!